santos 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Sonique > Another World Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Borba > Teodulija Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Happy Heart There's a certain sound always follows me aroundWhen you're close to me you will hear itIt's the sound that lovers hear when they discoverThere could be no other for their love It's my happy heart you hearSinging loud and singing clearAnd it's all because you're near me, my loveTake my happy heart awayLet me love you night and dayIn your arms I wanna stay, oh my love Feeling more and more like I've never felt beforeYou have changed my life so completelyMusic fills my soul now, I've lost all control nowI'm not half, I'm whole now with your love It's my happy heart you hearSinging loud and singing clearAnd it's all because you're near me, my loveTake my happy heart awayLet me love you night and dayIn your arms I wanna stay, oh my love It's my happy heart you hearSinging loud and singing clearAnd it's all because you're near me, my loveTake my happy heart awayLet me love you night and dayIn your arms I wanna stay, oh my love Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 I don't want to miss a thing.................Aerosmith Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 primordial: dark song Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Mmmm, ti dam se eno podobno... The Unforgiven..................Metallica in Nothing else matters Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Robbie Williams: Sin, sin, sin Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Laura Pausini - Tra te e il mare Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Taliban reagge...............Slon in Sadez Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Frozen Ghost - Pauper in paradise Love it Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Antoninus, k tvojemu avatarju bi super pasal kakšen Chopin You should try Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Antoninus, k tvojemu avatarju bi super pasal kakšen Chopin You should try Saj mi tud kak Chopin sede. Sam še rajš mam pa: Gazebo - I like Chopin Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Eh. Chopin - Fantasie impromptu Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 mi2: samo tebe te imam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Bohemian Rhapsody -> Queen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Adagio -> Saltimbanco (Le cirque du Soleil) Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Placebo- One of a kind Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Chris Rea~On the beach Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 zucchero: senza una donna Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 maynard ferguson: south 21st shuffle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 lene marlin: maybe i ll go Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 bele vrane: kam si namenjen(a)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 frank sinatra: the look of love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Its my life and I do what I want .... .....Animals Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Frozen Ghost - pauper in paradise Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.