Tanci 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 he he ... z računalnikom sem se že kar presedla na pojstlo ga bo treba odložit in it spat ob 7h moram vstat Tek je 12 sati Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Dej si še čas za Sweet Dreams -- Euritmics Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Derenda: Ko srečava se spet čez 20 let nočko Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Enako I Promisse My Self -- Nik Kamen Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Daniel Toplak - Crossing Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Justin Timberlake - Sexy back...sexy komad, k seka prov pošteno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
infinity 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 I'd Rather Dance With You- Kings Of Convenience Citiraj What is there to know?All this is what it is.You and me alone,Sheer simplicity. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 R.E.M.-Losing my religion Justin Timberlake - Sexy back...sexy komad, k seka prov pošteno Svetovn komad Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 scorpions: when you came into my life Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Riblja čorba-Lutka sa naslovne strane Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Alan ta Toplak je ful dober, sam se ga ne da skinit dol z osla... kje bi se ga dalo nabavit?S kakšnega osla? Lahko ga zastonj poslušaš tukaj, ko se prijaviš na to stran in si inštaliraš player. Če bi pa rad imel prav njegove albume, jih lahko kupiš pri meni. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Lara Baruca-Sonce in luna Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Miten - Watching Your Vision Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Sandra - Maria Magdalena Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Kingston-Nonstop Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 James Last - Biscaya Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Dons pa nihče ne posluša muske al kaj Toto Cotugno - Lasciate mi cantare Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Would I Lie To You? Would I lie to you?Would I lie to you honey?Now would I say something that wasn't true?I'm asking you sugarWould I lie to you? My friends - know what's in store.I won't be here anymore.I've packed my bagsI've cleaned the floor.Watch me walkin'.Walkin' out the door. (Believe me - I'll make it make it) Tell you straight - no intervention.To your face - no deception.You're the biggest fake.That much is true.Had all I can take.Now I'm leaving you (Believe me - I'll make it make it) (Watch me - watch me! Ooh yea) Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 The Roling Stones-You Can't Always Get What You Want Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 A. Llyod Webber- Sunset Boulevard Labodje jezeroHabanera iz opere Carmen Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Sandra - Maria Magdalena dbest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 b4mv-all this things i hate Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 I feeeeeeeeeeel gooooooood............J. Brown Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 šumijo gozdovi donmači - izvajajo vesele štajerke Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Police~No time this time Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.