lanja 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Soul Asylum-Runaway train Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Suzy Q....CCR Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Tabu A ŽIVLJENJE GRE NAPREJNAZAJ NE OBRAČAM SENE BRIGAJO ME DRUGISAJ ŽIVLJENJE MOJE JE Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Wish You Were Here So, so you think you can tell Heaven from Hell, blue skies from pain. Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell? And did they get you trade your heroes for ghosts? Hot ashes for trees? Hot air for a cool breeze? Cold comfort for change? And did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage? How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears, wish you were here. lahko zapoješ Moje počutje....nekoga moraš imeti rad....Ivan Minatti recital Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 lahko zapoješ To mi delaj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Suzy Q....CCR Tega pa že dolg nisem slišu Bachman Turner Overdirve - You ain't seen nothin' yet Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Blowin in the wind si brenkam na kitaro že cel dan. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Tole....Pink Floyd....Shine On you Crazy Diamond Remember when you were young, you shone like the sun.Shine on you crazy diamond.Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky.Shine on you crazy diamond.You were caught on the crossfire of childhood and stardom, blown on thesteel breeze.Come on you target for faraway laughter, come on you stranger, you legend,you martyr, and shine! You reached for the secret too soon, you cried for the moon.Shine on you crazy diamond.Threatened by shadows at night, and exposed in the light.Shine on you crazy diamond.Well you wore out your welcome with random precision, rode on thesteel breeze.Come on you raver, you seer of visions, come on you painter, you piper,you prisoner, and shine! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 SCORPIONS - ALWAYS SOMEWHERE Že cel dan!!!!!! HVALA NOLS ( čeprav vem, da ti ni za zahvale )... To je ena pesmica, k mi jo je en fant, ki mi je bil zelo, zelo všeč nekaj let nazaj zaigral na kitaro in zapel na eni jasi In potem sem hotla še in še in še in še Prijeten spomin Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 KT Tunstall - Suddenly I see ''...And everything around her is a silver pool of lightThe people who surround her feel the benefit of itIt makes you calmShe holds you captivated in her palm...'' Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Dream academy - Life in a northern town Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Revenge She said revenge can be so sweetI like to take it when I canI need to play with the ones I hateI like to see them suffer It has to be dangerousIt has to be refinedIt has to be skillfullYou need to take your time She said I take careOf my resourcesYou never knowWhen you might need them **She said, "You got a snake,And that's a good exampleYou don't even notice it until you're bitten,You learn to enjoy it.** I'm fast and I'm strongMy reflexes are goodIt doesn't take longTo achieve my deserved revenge Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Goran Karan: Moja Si I Ti To Znas U tvome sjecanju ja imam stranicurijetko je otvarasa kad je otvoris, nemire probudismoja si, ti to znas Nocas si opet tu, u mome narucjune das da budem samnegdje na jastuku mirisi ostajumoja si, ja to znas I dok srce stavljas mi na dlanja sne ti pogadjam, i opet pocinje Daj mi ruku, zagrli mesad mi trebas, ne pustaj menocas smo rijeka i more Sve do zorejedno drugom dali smo svecijeli zivot stane u trennek' tijela zajedno gore Polako vodis me u svoje vrtovegdje tajne sakrivasu tvojim ocima sva ljubav pocivamoja si, ti to znas Ovi sati sad su sve sto imamodok se nebo igra nasom sudbinomto jace, to jace je od nas U tvome sjecanju ja imam stranicumoja si, ja to znam............................ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Saturday night special.......Lynyrd Skynyrd Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 SCORPIONS - ALWAYS SOMEWHERE Že cel dan!!!!!! HVALA NOLS ( čeprav vem, da ti ni za zahvale )... To je ena pesmica, k mi jo je en fant, ki mi je bil zelo, zelo všeč nekaj let nazaj zaigral na kitaro in zapel na eni jasi In potem sem hotla še in še in še in še Prijeten spomin aha..kako gre že tista..prazna hvala se pod mizo vala lupčke pa sam v živo sprejemam scorpions: pictured life Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 4 Non Blondes - What is up Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Cuando baja la marea....................Yuri (Timberiche) Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Queensrÿche - Promised Land Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Desperado................Alice Cooper Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Robbie Williams - Lovelight Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Kraftwerk~Model Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Bronski beat - Smalltown boy Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Oliver Dragojevič cesarica Zlatni konci litnje zoreDošli su u njene dvoreDa bi moju jubav budili. Svitlo nek' joj jubi liceLipo ka' u CesariceKad je ja ne mogu jubiti. Zlatna mriza njenog tilaDušu mi je uvatilaDa je baci nazad u more. Svake noci prije zoreDolazim u njene dvoreBile dvore moje pokore. Čilega života ja sam tija samo njuDa do njenog srca naden putČilega zivota moje tilo je bez njeKa' cvice bez vode. Zlatna mriza njenog tilaDušu mi je uvatilaDa je baci nazad u more. Svake noči prije zoreDolazim u njene dvoreBile dvore moje pokore. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Gary Moore - Still Got The Blues Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Malcolm mcLaren - Madame Butterfly Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.