Alan_New 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Genesis - Window Flying invisibly high, watch meAll on a beautiful sky, I'll beClear and serene in the love I've discoveredLong search is over, the soul is uncoveredResting on joy that abounds without ceasingBidding farewell to the fears now decreasingCome see me take my handCome see me in my land Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Elvis Presley-In the ghetto Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Antoninus a poznaš tale komad od Tubeway army - Are friends electric?Meni tok seka, sam še Candles od Rea-e mi je sekal bolj no ja pa lani drop the pressure ajd..Poznam, ampak ga mam v zbirki pod imenom samo od pevca...tisti, ki poje Cars. Dober komad aja, že spomnu Gary Newman Silencers - Painted moon Hvala Antoninus..Super si!!Za to skupino pa prvič slišim..Cutting crew Fajn,fajn..si jo bom kr dolg potegnala. Welcome to the world of one-hit wonders Concrete Blonde - Joey Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Elvis Presley-In the ghetto PTICA Z NEBES (KORA) Vzhodno od krivice in zahodno od gorja,tam je kraj resnice,dom vsemogočnega. Le nevidna vezdruži duše brez teles,od tam prihaja Kora,moja ptica z nebes. Na pragu časa sem obstal,zaslišal klic z višav.Le kdo me je poklical,le kaj bi rad mi dal? Zagledal sem jo,z vetrom je plesala prvi ples,poklicala me je Kora,moja ptica z nebes. Kora, Kora,sliši glas se angelov z neba. In bog je zaznamoval,na lice pikico ji dal,da bodo vedeli ljudje,da on pozna njeno ime. Kora, Kora,sliši glas se angelov z neba. Od kod se še poznava,sva srečala se kdaj?V katerem brezčasju,koliko življenj nazaj? Gnezdila je v vejahmogočnih dreves,obiskala me je Kora,moja ptica z nebes. Kora, Kora,sliši glas se angelov z neba. In Bog jo je zaznamovalna lice pikico ji dal,da bodo vedeli ljudje,da On pozna njeno ime. Kora, Kora,sliši glas se angelov z neba. ta nova izvedba ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 svaki put kad pomislim da gotovo je sveokrenem se ti si kraj menei kada trosim puteve sto nigdje ne vodeotkrijes mi tajne prolaze Cuvar mocvara i travabudan cak i kada spavamotkriva mi tajne prolaze... svaki put kad pomislim da nemam vise gdjeokrenem se ti si kraj menei kada sanjam opasne i nemoguce sneotkrijes mi tajne prolaze (Cuvar mocvara i trava - Jinx ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Chrtis Rea - Candles kdo je pa tale Hrtis oz. Krtis Ria? prvič slišim zanj. Police~Don´t stand so close to me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Elton John - You Gotta Love Someone You can win the fight, you can grab a piece of the skyYou can break the rules but before you tryYou gotta love someoneYou gotta love someone You can stop the world, steal the face from the moonYou can beat the clock, but before high noonYou gotta love someoneYou gotta love someone You've got one life with a reasonYou need two hearts on one sideWhen you stand alone and there's no one thereTo share the way it feels inside and baby You can cheat the devil and slice a piece of the sunBurn up the highway but before you runYou gotta love someoneYou gotta love someone When you're gonna play with fireYou let someone share the heatWhen you're on your own and there's no one thereTo cool the flames beneath your feet and baby You can win the fight, you can grab a piece of the skyYou can break the rules but before you tryYou gotta love someoneYou gotta love someone You gotta love someoneYou gotta love someone Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Daj mi odgovorenecu dole hocu gore!Daj mi nesto drugobesmislice slusam dugo! Ili tuzni ili hepipotpuno svejedno jejer jednom kada krenesvima nam se isto piseod svega ostatice rupei nista vise daj mi nove stvarine diraj me dok se ljutimdaj mi neki drugi krajod kojeg slutim ili tuzni ili hepi....potpuno svejedno jejer jendom kada krenesvima nam se isto piseod svega ostati ce rupei nista vise... sve do kraja vremena!nista drugo nije vaznosve do kraja vremena!drzi me snazno! (Jinx - do kraja vremena) * v glavnem, cist shizim na Jinx. zimzelena scena.. univerzalna. klasika, takorekoc. muzka tko narejena, da v nulo vse pase, s texti skup, magija! tko da, to lohk skoz jovo na novo poslusam.pol se za pol leta navelicam, pol pa spet 'odkrijem', pa spet shizim za nekaj cajta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Daniel Toplak - Pierre's Tabla Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Time of your life ...Green Day GREEN DAY "Good Riddance (Time Of Your Life)" Another turning point, a fork stuck in the roadTime grabs you by the wrist, directs you where to goSo make the best of this test, and don't ask whyIt's not a question, but a lesson learned in time It's something unpredictable, but in the end it's right.I hope you had the time of your life. So take the photographs, and still frames in your mindHang it on a shelf in good health and good timeTattoos of memories and dead skin on trialFor what it's worth it was worth all the while It's something unpredictable, but in the end it's right.I hope you had the time of your life. It's something unpredictable, but in the end it's right.I hope you had the time of your life. It's something unpredictable, but in the end it's right.I hope you had the time of your life. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 sonata artica: misery Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Chris Rea-Where do we go from here http://www.youtube.com/watch?v=WMJ_harpItI...ted&search= Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 parni valjak: prokleta nedelja nirvana: lithium Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Parni valjak...-DOK JE TEBE!! I samo nedaj nikada , da nam ljubav bude navika.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Haj tole... I Love Rock N' Roll Pa tale je tud OK..Od joance Joan Jett - Crimson & Clover Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Sinead O'connor-Nothing comparse 2U Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Gibonni - Tempera...solo verzija Simply Red - For your babies... to je pa za nekoga Sade - No ordinary love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 George Michael - My mother had a brother D.M. - Home Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 enigma: beyond the invisible Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 enigma: rivers of belief Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Frozen ghost - Pauper in paradise Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 fake orchestra- balle walle Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Maček Muri....Neca Falk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Adi Smolar - Bognedaj, da bi crknu televizor Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.