Lisbona 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Eurythmics-Miracle of love Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 second spring - living on my own Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 scorpions: soul behind the face Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Zdej mi gre po glavi melodija od Lare Baruce - Sonce in luna Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 a ja volim te još više a ja volim te još više Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Goran Karan-Ostani Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Čas...Dan D ... Čas bo zacelil svet,čas bo pomlajšal ta planetin ko naju ne boostalo bo rožnato nebo. Čas bo ohranil "good look",vzel bo v usta ves ta hrupin ko naju ne bo,ostala bo duša ... ne telo. Potovanja od misli do misli,od mesta do mesta,ta dolga cesta,pričakovanja od tebe do mene,od mene do tebe. Noči brez spanja, dnevi čakanjain zrno upanja,iskanja drugih načinov,za isto početje ... srčno vnetje. Srčno vnetje. Čas bo zacelil svet,čas bo pomlajšal ta planetin ko naju ne bo,ostalo bo rožnato nebo. (2x) Čas bo ohranil "good look",vzel bo v usta ves ta hrupin ko naju ne bo,ostala bo duša ... ne telo. Čas je še za en krog. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Faraoni - Ne bom pozabil na stare čase Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Depeche mode - Black celebration Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Nataša Bekvalac~Kao nikotin ravno ko se skušam odvaditi kajenja, mi tale pesmica rata fantastično dobra in mi cele dneve gre po glavi ... in pol pač prižgem cigaret .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Mačona, upam da ti kdaj naslednjič le uspe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Siddharta............Samo edini Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 primordial: dark song Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 ravnokar poslušam Boney M in Sunny! Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Santana ::::Smooth SMOOTHBy: Santana Man, it's a hot oneLike seven inches from the midday sunWell, I hear you whisperAnd the words melt everyoneBut you stay so coolMy MuńequitaMy Spanish Harlem Mona LisaYou're my reason for reasonThe step in my grooveAnd if you said. 1- This life ain't good enoughI would give my world to lift you upI could change my life to better suit your moodCause you're so smooth. 2-And it's just like the oceanUnder the moonWell, that's the same the emotionThat I get from youYou got the kind of lovingThat could be so smoothGive me your heartMake it realOr else forget about it I'll tell you one thingWell, if you would leaveIt'd be a crying shameIn every breath and every wordI hear your name calling me outOut from the barrioYou hear my rhythm on your radioAnd you feel the turning ofThe world so soft and slowIt's turning you' round and 'roundAnd if you said Well, go forget about it.... Give me your heart, make it real, or else forget about it Black magic woman Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 scorpions: when the smoke is going down Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Honeybear - Yeah Yeah Yeahs Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Umberto Tozzi~Stella stai Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Ne grem na kolena -- Saška Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 jao, zdaj me je kar obrnilo, ko sem si probala predstavljati Saškin glas. jaz pa nek Buddha bar poslušam ... kakšen trance bi tudi pasal, da bi me ponesel v sanjski svet ... to bi Zlomči vedel povedat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 jao, zdaj me je kar obrnilo, ko sem si probala predstavljati Saškin glas. Kam pa te je obrnilo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 California-Ne pozabi me Vedno je nekaj živelo med nama... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Toto Cotugno - Lasciate mi cantare Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 scorpions: lady starlight Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Kam pa te je obrnilo proti postelji. Zucchero~Menta e rosmarino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.