Alan_New 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Barclay James Harvest - Child of the Universe Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Pretenders~I go to sleep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Guano Apes: pretty in scarlet we slept a whileto turn it offand get it out of our mindsi slept a whileto get it allit seems alrightto find a place without a single liewhere is the nightwe ran into nothing is goodi can’t explainfalling down and caught up the raini turn myself into changes it’s o.k.it doesn’t countfound my placea deeper soundlet me dive alone Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Pretenders~Show me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Bjelo dugme..... Ko poslušam kaj se dogaja.......ah ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_kimmy_ 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Blondie ~ one way or another Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 elvis presley: suspicious minds Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Agropop- Osemdeseta Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Saigon kick - Love is on the way Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Can't I get you out of my head......la.la la.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Christopher Cross - Think of Laura Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Nekaj sem žejen zdejle, pol pa Psycho-path - Dehydrated Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Izpod svete gore Čarovnic....Slivnice..... Artist: Ramones Lyrics Song: Pet Cemetery Lyrics Under the arc of a weather stain boards,Ancient goblins, and warlords,Come out of the ground, not making a sound,The smell of death is all around,And the night when the cold wind blows, No one cares, nobody knows. I don't want to be buried in a Pet Cemetery,I don't want to live my life again.I don't want to be buried in a Pet Cemetery,I don't want to live my life again. Follow Victor to the sacred place,This ain't a dream, I can't escape,Molars and fangs, the clicking of bones,Spirits moaning among the tombstones,And the night, when the moon is bright,Someone cries, something ain't right. The moon is full, the air is still,All of a sudden I feel a chill,Victor is grinning, flesh rotting away,Skeletons dance, I curse this day,And the night when the wolves cry out,Listen close and you can hear me shout. I don't want to be buried in a Pet Cemetery,I don't want to live my life again.I don't want to be buried in a Pet Cemetery,I don't want to live my life again, oh no, oh noI don't want to live my life again, oh no, oh oh,I don't want to live my life again, oh no no noI don't want to live my life again, oh oh Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Klik On Meeeeeeee http://www1.hellocrazy.com/reserved/cards/200410061753050.oldyellowwitch.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Afro Celt Sound System= My secret bliss. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 village people: ymca Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 V nekem gozdu ob tabornem ognju,tiho pesem vojaki pojo, ob trpljenju slovenskega ljudstva, ki bori, se za svojo svobodo... po mojem se mi mal frca... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 sonata artica: shy Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Oueen-Friends will be friends Its not easy love but youve got friends you can trustFriends will be friendsWhen youre in need of love they give you care and attentionFriends will be friendsWhen youre through with life and all hope is lostHold out your hands cos friends will be friends right till theEnd Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Elda Viler: Nora je misel......... ... Nora je misel, da pozabila bi z njimvse dneve, noči ljubezni najineše v preteklosti,ki je, je spomin. ... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 johnny cash: hurt Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Mike Oldfield~Shadow on the wall Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 VZAMEŠ ME V ROKE Vzameš me v roke,kakor drobno punčko,ki še nič ne ve,kar ni iz najinega sveta. Vzameš me v roke,rahlo me poljubiš,in potem mižeposlušaš mi utrip srca. Vzameš me v roke,dahneš, da sem lepa,veš da to je vse,kar sem kdaj želela. Vzameš me v roke,gledam ti v oči,v njih le sreča ti cveti. La, la, la, ..la la la...ki še nič ne ve,kar ni iz najinega sveta. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 meni danes samo stare slovenske "pašejo": Prišel je kakor veter,v sanjavi svet želja,odkrila sem ljubezen,ki v pesmih je samo. V obleki beli srečna,zaplavala v nov svet,a ljubil ni le mene,življenje teče in nič ne reče,samo nasmeh je bolj grenak. Prišel je prav potihem,z obetom sončnih dni,preveč bila sem sama,in padla mu v objem. Vsak drugi dan je k meni,zahajal skrivoma,saj bil je že od druge,življenje teče in nič ne reče,samo nasmeh je bolj grenak. Prišel je nepovabljen,z njim vrnil se je smeh,ostal je kar pri meni,in še se ljubiva. Morda je končno pravi,a ne verjamem več,nekoč bom znova sama,življenje teče in nič ne reče,samo nasmeh je bolj grenak. Nekoč bom znova sama,življenje teče in nič ne reče,samo nasmeh je bolj grenak. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Sophie B. Hawkins-Damn, I wish I was your lover Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.