strelka02 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 U2 and Mary J Blidge - One Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 judy garland: somewhere over the rainbow Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 aerosmith: dream on melodrom: predstava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 me je Nosko zdražil INDEXI: Bacila je sve niz rijeku Stajala je usred baste ko najljepsi cvijetKao da je dio maste i muzike teSlusala je pjesmu moju, posljednju sto pjevam njojSad joj kazem, zbogom draga, a bila je zivot moj. Prosla je kroz moje snove i bila je trenCijelim tijelom bila moja, ja bio sam njenNosila je nasu ljubav, nasu srecu, prvi cvijetBacila je sve niz rijeku i posla u drugi svijet. Al' nocas ako slusa, nek cuje bolU pjesmi koju pjevam njoj, samo njojZauvijek neka nosi na srcu znakZivot je jedan ona bacila................ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Barclay James Harvest - Child of the Universe Ja kje s' pa te najdu? V srednji šoli sem imel od njih eno LP, ki je bila odlična. Ko sem jih precej let kasneje videl na TV, so bli čist za en kurcd. Tko, d še zdj ne vem, a se jim je plata, ki sem jo imel sam usrala, al so bli res dober band. Bobby Charles: Ophelia Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Justin Timberlake - Sexy back Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Idoli: Zašto su danas devojke ljute Zasto su danas devojke ljuteU moje vreme bilo je drugoRoden sam devetsto pedeset i osmeNad Beogradom je duvalo jugo. Ipak se lepo razumemoKo kaze da nam je dosadnoKad bi se vratio u ono vreme davnoOpet bio bih sa svojom malom. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 enigma: gravity of love Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 IDOLI: MALENA Jedina, malenaVolim te, sakam teJedina, malenaZelim da fukam te. Jedina, malenaVolim te, sakam teJedina, zelim daFukam te do zorata. Bez tebe ne mogu da spavamBez tebe vise ja ne ucim ko preI samo mogu jos da lutamI tako probam da zaboravim sve. Jedina, voljenaZelim da fukam teGodine, malenaMimo nas prolazeMojata, o zeljataDa fukam te ne prestaje. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Ayumi Hamasaki - Appears Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 eric clapton: tears in heaven Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 robbie williams: no regrets Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 no doubt: dont speak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 I don't wanna hear, I don't wanna knowPlease don't say you're sorryI've heard it all beforeAnd I can take care of myselfI don't wanna hear, I don't wanna knowPlease don't say 'forgive me'I've heard it all beforeAnd I can't take it anymore Madonna - Sorry Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Genie in a bottle.................Christina Aguilera Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 johnny cash: hurt Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 scorpions: when u came into my life Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 če slučajno bereš forum... tale je bila tvoja ane - Lenny K. - Stand by my women now, še vedno se znajde na moji listi predvajanj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 no doubt: dont speak Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 U2 and Mary J Blidge - One Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Every Rose Has Its Thorn We both lie silently stillin the dead of the nightAlthough we both lie close togetherWe feel miles apart inside Was it something I said or something I didDid the words not come out rightThough I tried not to hurt youThough I triedBut I guess that's why they say Every rose has its thornJust like every night has its dawnJust like every cowboy sings his sad, sad songEvery rose has its thorn Yeah it does I listen to our favorite songplaying on the radioHear the DJ say loves a game of easy come andeasy goBut I wonder does he knowHas he ever felt like thisAnd I know that you'd be here somehowIf I could have let you know somehowI guess Every rose has its thornJust like every night has its dawnJust like every cowboy sings his sad, sad songEvery rose has its thorn Though it's been a while nowI can still feel so much painLike a knife that cuts you the wound healsbut the scar, that scar remains Solo I know I could have saved a love that nightIf I'd known what to sayInstead of makin' loveWe both made our separate ways But now I hear you found somebody newand that I never meant that much to youTo hear that tears me up insideAnd to see you cuts me like a knifeI guessEvery rose has its thornJust like every night has its dawnJust like every cowboy sings his sad, sad songEvery rose has its thorn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Robbie W.: Love lightWhat am I supposed to do?To keep me from going underNow your making holes in my heartAnd yes it's starting to show I've been holding backAnd is it any wonderSince you walked right into my lifeAnd interrupted the flow And I wanna knowBaby when your with meWho do you think your foolingMaking me feel so sureTurning the lovelight down againWhy don't you let me beYou don't know what your doingMaking me feel so sureTurning the lovelight down againDid it againDid it again Baby I gotta knowAre we gonna make itLay you down beside me tonightAnd do whatever you feel Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 New Order - True faith Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 scorpions: stone in my shoe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Riblja čorba........... Kada neko hoce skroz da me zajebeOnda me samo upita za tebeI ja pocnem da se prenemazemI da lazem, besomucno lazemI kazem Nikad te nisam marioDa sam te vise puta prevarioPa zar zbog jedne takve da ginemI lazem, lazem kako zinem. Onda se sklanjam u svoju sobuI lepo mi je kao u grobu.Onda se sklanjam u sobu svojuI pravim se da su mi sve ovce na broju.Onda se u svoju sobu sklanjamI celu noc, celu noc te sanjam. Kada neko hoce skroz da me zajebeOnda me samo upita za tebeI ja pocnem da se prenemazemI da lazem, besomucno lazemI kazem Nikad te nisam marioDa sam te vise puta prevarioDa mi nije stalo do tebe nimaloDa mi nije stalo do tebe nimalo. Onda se sklanjam u svoju sobuI lepo mi je kao u grobu.Onda se sklanjam u sobu svojuI pravim se da su mi sve ovce na broju.Onda se u svoju sobu sklanjamI celu noc, celu noc te sanjam. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.