strelka02 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
K'tash 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Alice In Chains - It Ain't Like That See the cycle I've waited forIt ain't like that anymore... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Sandi Thom...Crazy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Teresa de Sio~Pianoforte e voce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 John Legend-Save room Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Teresa de Sio~Paloma e notte sicilijanske solzavke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 No hace Falta.............................Cristian Castro Za mojo, mojo,mojo... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 America~You can do magic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Thom Pace - maybe Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Mike Oldfield~Poison arrows Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 melodrom: duet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 vse od James Blunt-a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Mike Oldfield~Discovery Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Človek mora vsega se privadit....Adi Smolar Zdele pa tale čveka ...6pack čekur..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 GEORGE MICHAEL "The First Time Ever I Saw Your Face" The First Time Ever I Saw Your Face I thought the sun rose in your eyes And the moon and the stars were the gifts you gave To the dark and endless skies, my love To the dark and empty skies The first time ever I kissed your mouth I felt the earth move in my hands Like the trembling heart of a captive bird That was there at my command, my love That was there at my command The first time I ever lay with youAnd felt you heart so close to mine And I knew our joy would fill the world And would last till the and of time, my love It would last till the end of time The first time ever I saw your face Your face, your face Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Daniel Bedingfield - If you're not the one Rednex - Wish you were here Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Eric Clapton - Wonderful tonight Dominik Kozarič - Ljubi jo nežno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 ...nirvana: lithium... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Sarah McLahlan - In the arms of the Angel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Sinead O'Connor - Nothing compares to youExtreme - More than words Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 "Jezabel" You will walk into a roomYou've got killer eyes that hypnotiseYou're dangerousOh yeah, you're dangerousYou've got a snaky kinda strutIt's too hot to touchCan't trust a thing you do or sayGotta stay away One by oneYou've gone from man to manUntil your mission is done Jezabel, kiss and tellYou use your body, just to castYour spellAnd sell your storyYou're just a Jezabel, kiss and tellYou ride the headlines like a carouselOf fame and glory I'm going down your windin' roadAround those killer curvesThat work my nervesYou're dangerousSlippery and dangerousYou've got a camera down your shirtYou've got a slit in your skirtFor your dirty work tonightNow ain't that rightHere you comeYou've gone from bed to bed to bedAnd now the damage is done One by oneYou've gone from man to manUntil your mission is done Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Mariah Carey & Boyz 2 men - One sweet day Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Tale ata .....me zmeraj ...ah ja fajn je Joe Cocker "One" kaj mi dela Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Pussycat dolls - Stick with you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Ronan Keating - We've got tonight Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.