Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Od Georga Michaela : Songs from the last century...kok mi paše mirna glasba....uf, uf. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 dr. alban - no coke (mekani BOSS) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Peljem se v raj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 KoRn: Right Now Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Shakira- La Tortura (pr tej pesmi me bi blo treba pa zvezeat, da bi bla čist pr mir ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Patetico - Vse kar si želim v tem trenutku Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Michael Buble - home Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Linkin park : Numb Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Sugababes : Too lost in you Evanescence : Forgive me Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 blue lagune-heart breaker Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Natasha Bedingfield - I bruise easily Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Vita Mavric - sem kakrsna sem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 korn: all in the family Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Alanis Morrisette: Head over feet Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Patrick Swayze - she's like the wind She's like the wind through my tree She rides the night next to me She leads me through moonlight Only to burn me with the sun She's taken my heart But she doesn't know what she's done Feel her breath on my face Her body close to me Can't look in her eyes She's out of my league Just a fool to believe I have anything she needs She's like the wind I look in the mirror and all I see Is a young old man with only a dream Am I just fooling myself That she'll stop the pain Living without her I'd go insane Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 doorsi : people are strange Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Sugar Ray - shot of laughter Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Pink Floyd - Wish you were here Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Kelly Clarkson - since u been gone Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Sank rock - Pravljica o mavricnih ljudeh Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Metallica - turn the page Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 I want to know what love is ....... pa se res je Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Oasis - Some Migth say... da je tale uvod dober al pa dober.... torej some migth say.... Faith Hill - Love is a sweet thing! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 La camisa negra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 krrrrrr neeekkiiiiii Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.