janif 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Yeah Yeah Yeahs - Honeybear , ta je v reklami za Mobitel, če koga še zanima Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Zmaj od nočaja Bajaga i Instruktori.... Leptiri u mom stomakuuvek me na tebe podseteja ih uspavam na forual te osete. Sa druge strane jastuka Ljubim te i pokrivamKrilima plavog golubaSanjivu te ostavljam U hodnicima sećanja Sa druge straneSa druge strane jastuka Jos želim da ti poklonimListove divljeg kestenaJos jednom da te zaštitimDok te magla zaklanja Sa druge strane Sa druge strane jastuka Šaljem ti tajne porukeDahom noćnih vetrovaA ne znam da li prolazePored rajskih vrtova Sa druge strane Sa druge strane jastuka Bajaga Još te volim Godine nižeš ko da su perleod bižuterije do ćilibaraa tek poneka blistavi brilijant. Možda u nekom drugom životuprepoznaš mene ko ukus vinapa uporedi otiske svojena mome srcu od plastelina. Par stotina godinani jave ni snau beskraju većnostigde čekam te ja. Još te volim. Godine nižes ko da su perleod bižuterije do ćilibaraa tek poneka blistavi brilijant. Da li ponekad sama u mrakuosetiš setu gluvu, a jakui miris kose mokre od kišeda li još uvek isto miriše. Još te volim. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Faith no more~Easy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
K'tash 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Linkin Park - In The End ...What it meant to mewill eventually be a memory of a time when I triedso hard... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Billy Idol~Speed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Black magic woman ....Santana Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 New order - Bizzare love triangle Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 iz mojega grla(dobesedno)-lalalala.... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 DJ Hose... Summertime Ragga Jungle.. včeraj v Gustafu.. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Mick Jagger: GOD GAVE ME EVERYTHING You Can See It In A Clear Blue SkyYou Can See It In A Woman's EyesYou Can Hear It In Your Babies CriesYou Can Hear It In Your Lover's SighsYou Can Touch It In A Grain Of SandYeah Hold It Right ThereIn The Palm Of Your HandFeel It Round You EverydayAnd Hear What I've Got To Say God Gave Me Everything I WantCome OnI'll Give It All To YouGod Gave Me Everything I WantCome OnI'll Give It All To You I Saw It In The Midnight SunAnd I Felt It In The Race I WonAnd I Hear It In The Windy StormAnd I Feel It In The Icy DawnAnd I Smell It The Wine I TasteAnd I See It In My Father's FaceAnd I Hear It In A SymphonyAnd I Feel It In The Love You Show For Me YeahGod Gave Me Everything I WantOh Come OnI'll Give It All To YouGod Gave Me Everything I Want Come OnI'll Give It All To YouGod Gave Me Everything I WantI Can't Stop Can't StopI'm Still Looking NowGod Gave Me Everthing I WantOh Come OnI'll Give It All To You Crazy You SaidIt's All In Your Head xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 iskre lete parampampampam tudududumtumtumpumpum tadamtatadam iskre lete Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Strelka dobr komad Js mam pa The eagles, take it easy in še take it to the limit...paaa Dire straits, sultans of swing, walk of life, v podpisu imam pa angel of mercy... malo preurejen.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Fajn El Nino .... Moje počutje...Kja pa vem zdele bi rabila bobne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Našel me je angel tisto noč,mi pokazal,da ljubiti znam..me popeljal do nevidnih cest,mi pokazal pot je do nebes...Čutim ,da lahko mu dam..VSE...Kot bi bil na svetu zame le,znal mi umiriti je srce.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Receive - Dubioza Kolektiv ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Shakira - Hips dont lie Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Frou Frou - Let Go Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 There I was on a July morning looking for love.With the strength of a new day dawning and the beautiful sun.At the sound of the first bird singing I was leaving for home.With the storm and the night behind me and a road of my own.With the daycame the resolutionI'll be looking for you.I was looking for love in the strangest places.There wasn't a stone that I left unturned.I must have tried more than a thousand faces,but not one was aware of the fire that burnedIn my heart,in my mind,in my soul.In my heart,in my mind,in my soul.There I was on a July morning - I was looking for love.With the strength of a new day dawning and the beautiful sun.At the sound of the first bird singing I was leaving for home.With the storm and the night behind me and a road of my own.With the daycame the resolutionI'll be looking for you. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Kim Wilde-Kids in America Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Kim Wilde~Wiew from the bridge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 the doors: light my fire Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Stranglers~Golden brown http://www.youtube.com/watch?v=EsPhUrZ5dKE...ted&search= Stranglers~No more heroes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Pet shop boys - Domino dancing Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Mačona Antoninus sedita 5Sheboom takisto 5Valkira -3 Emerson lake &Palmer - From the beginninga ga zdaj malo posračkam, da dobim -10? ma ne ne:tole: Pat Metheny~Sueno com Mexico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 na, pa si me spomnu na ELPELP - Touch and go Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.