Guest mačona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 hej Ante. eno zate: Spandau ballet~Gold Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 hej Ante. eno zate: Spandau ballet~Gold Thanx....to bi res sedlo, sam jo mam doma pa si je ne morem zdele zarolat Simple minds - someone somewhere in summertime Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Bela snežinka Ko sem te vprašal: Me ljubišsi mi zmajala z glavo, rekla mi nisi besede, čakal zaman sem to. Sivi oblaki na nebu,jasno nebo so zastrli,bela snežinka , ki pada,glej, prvi sneg. Sneg je,glej zunaj sneg je ,morda se spomniš še enkrat na me Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Thanx....to bi res sedlo, sam jo mam doma pa si je ne morem zdele zarolat Simple minds - someone somewhere in summertimea kaj trpiš pri tako polžjem netu? Billy Idol~Dancing with myself Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Mačona je dons razpoložena Pa dejmo še ene ta stare, ki zdaj kakor vidim spet strašijo UK Subs - New York State police Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Mačona je dons razpoložena uhum. Billy Idol~White wedding Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 a zdaj smo prišli pa do solzavih Italijanov? no pa dejmo eno res kruto:Giani Togni~Attimi (tale mi je res kruta, je raje sploh ne poslušam ) lepša mi je ta: Chissa se mi ritroverai Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 e, prijatelj, to ti pa nisem najbolj pripravljena verjeti ... da tvoj želodček kljub vsemu pojedenemu ne bi mogel sprejeti še te božanske sladice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 George Michael I want your sex ...I want taste you....Im losing control... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 George Michael I want your sex ...I want taste you....Im losing control... Joj, lia...mojga najljubšga pevca s poslušala. Ti s za ožent. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Strangers in the night ..by Sinatra.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 BAJAGA: Gore dole Nemoj nikad biti dolemada neki i to voleNemoj nikad biti doleJer sve dole noge bole Gore dole, dole goreSve je gore dole Nemoj nikad biti goreZa to uvek ima foreNemoj nikad biti goreJer svi gore i pregore Nemoj nikad biti dolemada neki i to voleNemoj nikad biti doleJer sve dole noge bole Gore dole, dole goreSve je gore dole Idemo malo doleIdemo malo gore Nemoj nikad biti dolemada neki i to voleNemoj nikad biti doleJer sve dole noge bole Gore dole, dole goreSve je gore dole Nemoj biti u srediniJer ćes biti u manjiniNemoj biti u srediniIli prvi bar otkini Gore dole, dole goreSve je gore dole Idemo malo doleIdemo malo goreIdemo malo gore Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Camouflage - Love is a shield Ante, hvala ti za tale komadič... zdej je moj A si ga kr posvojila. Sej je res Human league - human a kaj trpiš pri tako polžjem netu? Billy Idol~Dancing with myself Nič več, sem že doma---še zmeri Human league Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Krishna Das - Govinda Hare Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Basement Jaxx >> take me back to your house Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
K'tash 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Duran Duran - What Happens Tomorrow But nobody knowsWhat's gonna happen tomorrowWe try not to showHow frightened we are Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Lene Marlin >> how would it be Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 AQUA-Turn back time Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 me zanima če ma slučajno kdo na računalniku od - da phenomena: pejdapda phenomena: nočem te nazajprosim prosim.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Duran Duran >> Come Undone Who do you need, who do you love When you come undone Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 muse: starlight Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Frou Frou - Let Go '' 'cause there's beauty in the breakdown... '' Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 No shuuz - I can't wait Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Juanes~Volverte a ver Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Cherish So tired of broken hearts and losing at this gameBefore I start this danceI take a chance in telling youI want more than just romanceYou are my destiny, I can't let go baby can't you seeCupid please take your aim at me Cherish the thoughtOf always having you here by my side (oh baby I)Cherish the joyYou keep bringing it into my life (I'm always singing it)Cherish your strengthYou got the power to make me feel good (and baby I)Perish the thoughtOf ever leaving, I never would I was never satisfied with casual encountersI can't hide my need for two hearts that bleed with burning loveThat's the way it's got to beRomeo and Juliet, they never felt this way I betSo don't underestimate my point of view Who? You! Can't get away I won't let youWho? You! I could never forget toCherish is the word I use to remind me of your love Romeo and Juliet, they never felt this way I betSo don't underestimate my point of view Who? You! Can't get away I won't let youWho? You! I could never forget toCherish is the word I use to remind me of your love Give me faith give me joy, my boyI will always cherish you Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.