kokica 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Sting- Englishman in New York Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Baltimora - Tarzan boyhttp://www.youtube.com/watch?v=UVEAofeeN-U Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Bauhaus - She's in parties http://www.youtube.com/watch?v=jxODM2tSh80 Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Fleetwood Mac - Rhiannonhttp://www.youtube.com/watch?v=ZMVrw1jHSvw Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
K'tash 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 High Tone - Enter the dragon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Linkin Park - In The End ...What it meant to mewill eventually be a memory of a time when I triedso hard... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 You Don't Know - Eminem & 50 Cent Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Baltimora - Tarzan boyhttp://www.youtube.com/watch?v=UVEAofeeN-U Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Queen - A Kind Of Magic It's a kind of magic,It's a kind of magic,A kind of magic,One dream, one soul, one prize,One goal, one golden glance of what should be,It's a kind of magic,One shaft of light that shows the way,No mortal man can win this day,It's a mind of magic,The bell that rings inside your mind,It's a challenging the doors of time,It's a kind of magic,The waiting seems eternity,The day will dawn of sanity,It's a kind of magic,There can be only one,This rage that lasts a thousand yearsWill soon be gone,This flame that burns inside of me, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 oooooHHHoooOOO mooj iskri vranec, čez dolgi klanec, kako drviiii oooooHHHoooOOOOOOO moj iskri vranec, čez dolgi klanec, kako drvi taratatataaaaa taratatataaaaaaa OOOhhhOOOOooooHHooooHHoooOOOO heeeEEyyy beeejbeee aj vana nooouuuuuuuUUU if ju bi maj grl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Jamairoquai - Alright Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Pink - Nobody Knows Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Shakira - Illegal (Ft. Carlos Santana) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 ATB > Here with me Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 du hast ~ rammstein Zlo dobr okus! Tuki morm dodat še One dich in pa Stein um Stein! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Perfect Stranger--Who Are You You look just like herBut you don't fool me'cause i know her sweet loveWas more than a dreamHow did i miss it when you took her placeThere's not a trace of her love on your face So please tell me who are youAnd where is the girl i knewShe said her love was trueYou're breaking my heartSomething she'd never doWho are you Go back where you came fromAnd send her back hereUse the same magicThat made her disappearI want the girl who thought i hung the moonThe last thing i want is some stranger saying we're through So please tell me who are youAnd where is the girl i knewShe said her love was trueYou're saying goodbyeSomething she'd never doWho are you Where is the girl i knewYou're breaking my heartSomething she'd never doWho are youWho are you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 kwa pa je, kwa pa je, kwa pa je, kwa pa je, turutututuuuu turutututuuuu tararatatatataaaaaaaa kwa pa je, kwa pa je, kwa pa je, kwa pa je, turutututuuuuu turutututuuuuuu ratatatatatataaaaaaa oooohhhoooOOOOooooooooooo, hud komad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest fata 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 (popravljeno) FANTASTIČEN KOMAD HUBERT! P.S. A BI ME TI MOGOČE FUKAV? Popravljeno 6. december 2006 -> fata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 (popravljeno) Sm s takih koncev, da mi je njihov jezik bliz! Fantastichen Vier - Tag am Meer Popravljeno 6. december 2006 -> PopolnLaik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Krishna Das - Om Namo Bhagavate Vasudevaya Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Boston - More than a feelinghttp://www.youtube.com/watch?v=8ROIzC2QZG0 Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Ante........daj mi najdi tole ki se sedaj full vrti: Beautiful od nevem če je prav napisan rayman???? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Ante........daj mi najdi tole ki se sedaj full vrti: Beautiful od nevem če je prav napisan rayman???? hm. Z novimi komadi nisem ravno na tekočem, bom pa vseeno pogledal. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 hm. Z novimi komadi nisem ravno na tekočem, bom pa vseeno pogledal. superca Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 AUDENTE ,ta komad se imenuje Tonight in izvajalec je Reamonn .. OOOhh tonigt,you killed with your smile,so beatiful and live,soo beatiful and live... super komad Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.