surya 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 uu, zdele so pa Pearl Jam na radiu Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 the bambi molesters: double danger Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Bohem - Boem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Jane's addiction: Bein caught steallin Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 VESNA PISAROVIC - Znaj, voljela sam te Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Phil Collins - another day in paradise Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Toni Cetinski : Kad bi dao bog .......da nam bog nočas da ljubav kao zadnju priliku...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 boris novković - u dobru i zlu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Daniel Bedingfield : If U`re not the one Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Zeljko Joksimovic - Ledja O Ledja Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Pink : Walk away I gave you three years of my lifeYou always said I'd be your wifeWhat happened to the days whenLife was simple Everyone knows my nameI haven't changed, I'm the same girlI was from the start Everything's rearranged, you cameAnd changed it and gave me a broken heartYou don't wanna work it out, noYou wanna take the easy route Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 boris - dok svira radio Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Ricky Martin & Christina Aguilera : Nobody wants to be lonely Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Amro Diab - Lealy Nahary Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 kdo že poje: neko mi je ukrao biciklu, jer ga nisam dobro vezo s lancem...amsterdam...matr, kako že??? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Bruce Springsteen...Philadelphia... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Robbie Williams - tripping Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 melodija kosarkarske tekme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 I feel good....ta mala je maturo naredila! veselica v hiši.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Fugazi: waiting room Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Bijelo Dugme- lipe cvatu Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Bjelo Dugme - Padaju zvjezde Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 the ramones - what a wonderful world Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Paul McCartney: No more lonely nights Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Goran Karan-Prid tvojim suzama Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.