lia 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ej tota je bla .... wiiiiiiiiiiii REAMMON.....................Tonight http://www.youtube.com/watch?v=oaSqGQtEsK4našla ante, našla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Big foot mama.........Dej vrn se k men pa še ena NE NISEM več s tabo.......... Lohk' ti je žal za zvezde na nebuLohk' ti je žal za nedolžne očiTud' rože na oknu kmal ovenijoČe jim vzameš toploto in ugasneš luči. Nisem to'k nor, da bi kopu seb jamoNisem to'k star, da bi se mi kam mudilVse, kar sem hotu in želu od tebeJe, da se zjutri ob teb lohk' zbudim NE, NE, NISEM VEČ S TABONE, NE, NE BO ME VEČ TLEŠE ZDEJ MI NI JASN ZAKAJ SI UBILATIST, KAR JE NAMA POMEN'L VSE NE, NE, NISEM VEČ S TABONE, NE, BO ME VEČ TLESAM' NEKI BOŠ MOGLA VEDET ZA ZMERI:OSTAL TI BOM SAM' MOJ SRCE! Zate sem dihu, zate se kraduPazu zaklade, hijene zavajuV temi sem gledu, v temi te branuVse tvoje želje sem soncu najavuZ mano si cvetela, z mano bila si vseSkupi sva čutila potrebo po šePlesala si na soncu, bla si brez sramuZdej pa tvoje sanje spijo na dežju NE, NE, NISEM VEČ S TABONE, NE, BO ME VEČ TLEŠE ZDEJ MI NI JASN ZAKAJ SI UBILATIST, KAR JE NAMA POMEN'L VSE NE, NE, NISEM VEČ S TABONE, NE, BO ME VEČ TLESAM' NEKI BOŠ MOGLA VEDET ZA ZMERI:OSTAL TI BOM SAM' MOJ SRCE! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 The Healer......John Lee Hooker ....zadnje čase me na blues meče.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 delam deeeeelam delam delam deeeeeeeeeeelam delam kot zamorc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sinya 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 DJ Sylvain - Stop the world kul komad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Lisička je prav zvita zver,pod skal'co ima svoj kvartir.Pa z repkom mahlja,pa s kremplji prasklja,pa vpraša, če je lovec doma. Oj lovec pa na skal' sedi,nabito puško v rok' drži.Pa čaka na njo,da ustrelil jo bo,če le prikazala se bo. Lisička pa je zvita b'la,pri drugi luknji ven je šla.Na hribčku sedi,se sladko smeji,pa jagrčku fig'ce moli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Katie Melua I cried for you Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Rod Stewart-I don't wanna talk about it I can tell by your eyes that you've prob'bly been cryin' forever,and the stars in the sky don't mean nothin' to you, they're a mirror.I don't want to talk about it, how you broke my heart.If I stay here just a little bit longer,If I stay here, won't you listen to my heart, whoa, heart? If I stand all alone, will the shadow hide the color of my heart;blue for the tears, black for the night's fears.The star in the sky don't mean nothin' to you, they're a mirror.I don't want to talk about it, how you broke my heart.If I stay here just a little bit longer,if I stay here, won't you listen to my heart, whoa, heart?I don't want to talk about it, how you broke this ol' heart. If I stay here just a little bit longer,if I stay here, won't you listen to my heart, whoa, heart?My heart, whoa, heart Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Elton John-The One I saw you dancing out the oceanRunning fast along the sandA spirit born of earth and waterFire flying from your hands In the instant that you love someoneIn the second that the hammer hitsReality runs up your spineAnd the pieces finally fit And all I ever needed was the oneLike freedom fields where wild horses runWhen stars collide like you and iNo shadows block the sunYoure all Ive ever neededBaby youre the one There are caravans we followDrunken nights in dark hotelsWhen chances breathe between the silenceWhere sex and love no longer gel For each man in his time is cainUntil he walks along the beachAnd sees his future in the waterA long lost heart within his reach Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Mr.Mister >> Kyrie Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Jealousy >> Lucy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Scissor sisters >> I don't feel like dancing Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Like a bird I'm Like A Bird.....NELLY FURTADO You're beautiful, that's for sureYou'll never ever fadeYou're lovely but it's not for sureThat I won't ever changeAnd though my love is rareThough my love is true I'm like a bird, I'll only fly awayI don't know where my soul is, I don't know where my home is(and baby all I need for you to know is)I'm like a bird, I'll only fly awayI don't know where my soul is , I don't know where my home isAll I need for you to know is Your faith in me brings me to tearsEven after all these yearsAnd it pains me so much to tellThat you don't know me that wellAnd though my love is rareThough my love is true It's not that I wanna say goodbyeIt's just that every time you try to tell me that you love meEach and every single day I knowI'm going to have to eventually give you awayAnd though my love is rareAnd though my love is trueHey I'm just scaredThat we may fall through Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 My Hero - ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 My Hero - ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Bryan Adams - Heaven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Extreme - More than words Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Natasha Bedingfield - I bruise easily Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Nothing Else Matters - Metallica Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Sweet Child O' Mine - Guns 'N Roses Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Busindre Reel - Hevia Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Bajaga: Ti se ljubiš.................. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Jealousy >> Lucy uuu, mam zej še "club mix" verzijo, good, good Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Midnight Oil - beds are burning Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ne trebam te LET3 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.