Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Tabu..................TABU ČLOVEŠTVO SI IZMIŠLJA NOVE NORMENAS KAR NAPREJ S TABUJI STRAŠIDRUŽBA NAŠA NOBENA IZJEMA NI. VSE PREPOVEDANO PA STRAŠNO ME PRIVLAČIKOT ADAMA JABOLKOIN KO ENKRAT UGRIZNEM VANJNIČ VEČ ME NE ZADRŽI. ZAPELJIVA JE SKUŠNJAVALAČNO ME PREMAMI SPET IN SPETA NI TABUJA NA CELEM SVETUKI NE BI ZRASTEL LE V TVOJIH OČEH. LE NAJ STRMIJO LE NAJ GOVORIJOTO ME RES NE SKRBIZA VEDNO SEM OPRAVILA S TABUJINIČ VEČ ME NE ZADRŽI. ZAPELJIVA... TO ME RES NE SKRBI VSAK TABU IMA VELIKE OČI. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Ramstein >> Amerika Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Justin Timberlake <<>> Rock your BodyDon't be so quick to walk awayDance with meI wanna rock your bodyPlease stayDance with meYou don't have to admit you wanna playDance with meJust let me rock youTill the break of dayDance with meGot time, but I don't mind Just wanna rock you girlI'll have whatever you haveCome on, just give it up girlSee I've been watching youI like the way you moveSo go ahead, girl, just doThat ass shaking thing you do.................... Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Mr. Mister >> Broken WingsPAULA ABDUL >> Rush RushZZ Top >> Rough BoyCrowded House >> Don't Dream It's OverWhitesnake >> Is This LoveBryan Adams >> Run To YouYes >> Owner Of A Lonely Heart Seal >> Crazy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 tudi jaz že cel dan poslušam Seal-crazy pa pakiram Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 crowded house: dont dream its over Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 faithless--insomnia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 crvena jabuka: to mi radi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Pink-Family portrait Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Kenny Loggins >> Danger Zone Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Pink-Just like a pill Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 John Travolta & Olivia Newton - You're the one that i want... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Phil Collins >> Another Day In Paradise Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 whitesnake: is this love Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Atomsko slonište -> Žuti kišobran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Enigma >> Age of Loneliness (Carly's Song) Enigma >> Principles Of Lust USA For Africa >> We Are The WorldWHAM >> Last ChristmasFrank Sinatra >> My WayJohnny Cash >> Ring of Fire Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Norah Jones--Cold Cold heart Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Nuša Derenda-Lepa kot boginja Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Sami dobri komadi seal. Dober okus,ni kj. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Eros Ramazzotti Monica BellucciEros Ramazzotti >> Bambino nel TempoEros Ramazzotti >> Un Emozione per SempreEros Ramazzotti & Cher >> Più che puoiEros Ramazzotti >> La nostra vitaEROS RAMAZZOTTI >> PIU' BELLA COSA Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cevap 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Fear Of The Dark/Iron Maiden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 elvis presley: burning love Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Hej, tovariši pod orožje vsi,nov svet dvigamo iz korenin Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Lado Leskovar: Poslednji vlak Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Christina Aguilera-Hurt Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.