El Nino 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Eagles - Please come home for Christmas Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 v svoji sobi, pa ti?Gate trga ta muska Kdo pa prodaja CD-je v tvoji sobi? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Molitva..Parni valjaka pa Dado Topić Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 If I could only reach you,if I could make you mine... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Metallica-Enter Sandman Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Madonna-Like a prayer Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Queen - Radio Ga Ga Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 sonata artica: misery Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Nelly Furtado - All Good Things Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Seth Lakeman - Lady of The Sea Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 sonata artica: dont say a word Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 sonata artica: sing in silence Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 siddharta - Marslander, rooskie, klonersestre - samo ljubezen Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Metallica - Whiskey in the Jar ...bol bučna kot od Claptona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Too Late To Say Goodbye Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Endless Summer Nights Right Here Waiting Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 While My Guitar Gently Weeps tole sem pa ravno kar našla ....všeč izvedba Pa Prince tukaj razturava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Sploh ne najdem več tega CD-ja !! Baje mi ga je nekdo sunil iz avta ?! Temu jaz pravim glasba ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Brothers in Arms Dire Straits Romeo and Juliet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Dire Straits - So far Away Dire Straits - Money for Nothing Čist meša se mi !!! Brothers in Arms Dire Straits Romeo and Juliet Ravnokar sem pri Romeo and Juliet Wolk of Life Hej s to glasbo smo tolk preplesali na svetilniku, ko so še mel glasbo v živo...ta komad me je v hipu popeljal v tista leta (moje otroštvo) ! Kako lepi časi...pa še sem v tistem času hodil z eno nizozemko (Brigite), praktično my first girl frend Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Da boš še mal zmešan... Tole tud coool....Mark Knopfler pa kompanija....Walk of life Local Hero Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Da boš še mal zmešan... Tole tud coool....Mark Knopfler pa kompanija....Walk of life Local Hero Preber si en post višje..ja no zdaj sta že dva. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Dire Straits - So far Away Hej s to glasbo smo tolk preplesali na svetilniku, ko so še mel glasbo v živo...ta komad me je v hipu popeljal v tista leta (moje otroštvo) ! Kako lepi časi...pa še sem v tistem času hodil z eno nizozemko (Brigite), praktično my first girl frend No tole sem pa čist spregledala....mene je pa izobraževal o tej glasbi moj brat... pa sosed, ki sedaj živi v avstriji je muzkontar...pa se spomnim,ko je vadil na električno kitaro aha drug njegov prijatelj pa Beatle....hja tko je to meni je všeč tole Plesala na to glasbo nisem... peli pa smo...samo tole je težko za pet....bolj za poslušat uf ja ...a pol ti spet nizozemke po glavi hodijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 No tole sem pa čist spregledala....mene je pa izobraževal o tej glasbi moj brat...tt pa sosed, ki sedaj živi v avstriji je muzkontar...pa se spomnim,ko je vadil na električno kitaro aha drug njegov prijatelj pa Beatle....hja tko je to meni je všeč tole Prav sem vesel, da smo odraščal s takole glasbo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Prav sem vesel, da smo odraščal s takole glasbo ! Jp Ajd tole pa za lahko noč....dober komad . Erick Clapton pa Mark KNopfler...Wonderful Tonight Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.