Rosica 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Laufer: Budi moja voda Khm..moja prva objava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Abba > Happy New Year Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 poslušam komad na tv pinku... prokleta je amerika zato što sijaaaaaaaa... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Alfi Nipič-Silvesterski poljub Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Silvija - Magnifico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Letni časi ...Neca FAlk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 hen the feelin' is endedThere ain't no use pretendin'Don't ya worry - It's only love When your world has been shatteredAin't nothin' else mattersIt ain't over - It's only loveAnd that's all - yeah When your heart has been brokenHard words have been spokenIt ain't easy - but it's only love And your life ain't worth livin'And you're ready to give inJust remember - that it's only love You can live without the aggravationYa gotta wanna win - ya gotta wanna winYou keep lookin' back in desperationOver and over and over again When your world has been shatteredAin't nothin' else mattersIt ain't over - It's only love And if your life ain't worth livin'And you're ready to give inJust remember - that it's only loveYa - that's all Ya it ain't easy babyBut it's only love - and that's all Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Idoli - Kenozoik Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Moby - Love Should Sting - If I Ever Lose My Faith In You Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Oh here it comesThat funny feeling again winding me up insideEvery time we touchHey I don't knowOh, tell me where to begin cause I never everFelt so much No I can't recall any love at allBaby this blows 'em all away It's got what it takesSo tell me why can't this be love?Straight from my heartOh, tell me why can't this be love? I tell myselfHey only fools rush in an only time will tellIf we stand the test of timeAll I knowYou've got to run to win an I'll be damned ifI'll get hung up on the time Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 LeeloJamais - Še enkrat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 JT Bruce - Drempt Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 http://www.youtube.com/watch?v=6EwHe2IXVsA You dont have to be beautifulTo turn me onI just need your body babyFrom dusk till dawnYou dont need experienceTo turn me outYou just leave it all up to meIll show you what its all about Chorus:You dont have to be richTo be my girlYou dont have to be coolTo rule my worldAint no particular signIm more compatible withI just want your extra timeAnd you kiss You gotta not talk dirty babyIf you wanna impress me (ah ah ah)You cant be too flirty mamaI know how to undress meLet me be your fantasyAnd maybe (baby) you could be mineYou just leave it all up to meWe can have a good time (repeat chorus) Think Id better dance now(la la la) Women and girls rule my worldI say they rule my worldAct your age mama (not your shoe size)Not your shoe sizeMaybe we could do the twirlYou dont have to watch dynastyTo have an attitudeYou gotta leave it all up to meMy love will be your food http://www.smeski.com/razni/zivali/hase.gifhttp://www.smeski.com/razni/zivali/teddy01.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Melanie C-Never be the same again http://www.youtube.com/watch?v=uJDgeKXvdSk Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 George Michael - Patience Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Ne ni res...ups Energy Nuša Derenda[/url] Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 are you still mad I kicked you out of bed?are you still mad I gave you ultimatums?are you still mad I compared you to allmy forty year old male friends?are you still mad I shared our problemswith everybody? are you still mad I had an emotional affair?are you still mad I tried to mold you intowho I wanted you to be?are you still mad I didn't trust your intentions?of course you areof course you are are you still mad that I flirted wildly?are you still mad I had a tendency to mother you?are you still mad that I had one foot out of the door?are you still mad that we slept together even afterwe had ended it?of course you areof course you are are you still mad I wore the pants most of the time?are you still mad that I seemed to focusonly on your potential?are you still mad that I threw in the towel?are you still mad that I gave up long before you did?of course you areof course you are Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Falco - Coming Home Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Iz rubrike "Še pomnite tovariši": Vanila fudge: You keep me hanging on Zdj pa še Don't forget to dance - Kinks Pizda, je tok romantična, da grem za vsak slučaj po kkšno coto, če b' se slučajno začel topit od ganjenosti lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Zdj pa še Don't forget to dance - Kinks lalala a to ni isto kt Come dancing ona mal tko cigumigu varianta.... jst pa episode six Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 a to ni isto kt Come dancing ona mal tko cigumigu varianta.... Ni ista. Come dancing je bl zgodna, pa taka vesela, ta je pa iz obdobja, ko so se Kinksi po razpadu spet združl in je jokava Zdj je pa Eagles&Clapton: Hotel California Pizda je dobr, d me j' Hruška daunloudat naučila. Tole so moja prva skidsanja komadov iz neta, so mi prej vse drugi snemal. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 aha se mi je zdel jst tud neki žalostno razpoložena zato vztrajam pr istmu ......iz inata se bom z veselju predajala žalosti Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 I can' stop loving you...VAN HALEN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 jst tud neki žalostno razpoložena zato vztrajam pr istmu ...... A se spomniš, k sm ti enkrat reku za Quicksilver messenger service, pa nis pol na netu nč pametnga najdla? Ne vem iz kje skidaš, sam na Aresu je The truth, ki je njihov najboljši komad, pa recimo Mojo, k je tud kr dobr.Up on criple creek od njih (posnel skupaj s Canned heat) pa glihkar skidam. Se mi zdi d je to tist komad, k je najbolj znana verzija od The Band. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Mr. Big, Green tinted sixties mind... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.