druidka 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 villo valo+natalia avelon: summer wine Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Že celo jutro si prepevam "Med iskrenimi ljudmi" ...skor tko slabo mi gre kot takrat ko se mi je po glavi cel dan vrtel "Mačo moj" od Blagnetke, fak :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 O-Town, All or nothing I know when he's been on your mindThat distant look is in your eyes I thought with time you'd realize it's overIt's not the way I choose to liveAnd something somewhere's gotta giveA share in this relationship gets older You know I'd fight for you but how could I fight someone who isn't even thereI've had the rest of you now I want the best of you I don't care if that's not fair Cuz I want it allOr nothing at allThere's nowhere left to fallWhen you reach the bottom it's now or neverIs it allOr are we just friendsIs this how it endsWith a simple telephone call You leave me here with nothing at all There are time it seems to meI'm sharing you with memoriesI feel it in my heart but I don't show itThen there's times you look at meAs thought I'm all that you could seeThose times I don't believe it's right I know it Don't make me promises baby you never did know how to keep them wellI had the rest of you now I want the best of you it's time to show and tell Cuz I want it allOr nothing at allThere's nowhere left to fallWhen you reach the bottom it's now or neverIs it allOr are we just friendsIs this how it endsWith a simple telephone call You leave me here with nothing at all Cuz you and ICould lose it all if you've got no more room Nowhere inside for me in your life Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 villo valo+natalia avelon: summer wineti tud? sam je res fajna..da o videospotu ne govorim škoda edin, ker ne poležavam zdajle na eni vroči peščeni plaži..v ozadju bi se pa rolal ta komad dianca fajn podpis maš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 G.Werdi Nabucco tretje dejanje Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Adventures - Send my heart http://www.youtube.com/watch?v=zdHjtKodOGA Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Halid Beslic >> Prvi poljubac Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Plavi orkestar-KAJA Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Red hot chili peppers-Breaking the girl http://www.youtube.com/watch?v=Qj0Q7amBQAo Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Faithless--Drifting Away Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Pavlov's dog - Late november lalala prehod v - Pavlov's dog: Julia lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Indexi: Da sam ja netko tralalero Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Blue oyster cult - Ballroom blitz lalala pa še tralalero Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Klemen Klemen - Terapija Sam to je pa res "terapija za vse ljudi, ki se pr seb počutjo, da jih nimajo raaaadi".... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Roling stones...Rock me baby Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Joe Cocker - With a little help from my friends Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Reamon....TONIGHT Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Robbie Williams: ANGEL Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 The Righteous Brothers >> You've Lost That Lovin' Feelin' Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Sead Memić - Vajta Mornareva pjesma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Iris (Live) (high Bandwidth) music video code by Goo Goo Dolls Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Blue oyster cult - Ballroom blitz lalala pa še tralalero mi kr požene kri k vidim da se še kdo na muzko spozna todd rundgren - hello it˝s me Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Iris (Live) (high Bandwidth) music video code by Goo Goo Dolls hudo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 mi kr požene kri k vidim da se še kdo na muzko spozna todd rundgren - hello it˝s me Rundgren je moje odkritje lanskega leta. Škoda, da nima mal bolj "moški" vokal, saj je sama mjuza super. Mi je frend iz Nizozemske povedal, da je tip še zdaj aktiven in v glasbenih krogih še vedno ful cenjen. Spooky tooth: That was only yesterday lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 jaz sem nor.....Adi Smolar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.