seal 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Meja & Ricky Martin >> Private Emotion Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Dan-D & Polona - Roke So pač ti dnevi, ko vse izgubi smiselRoke so težke in težka je miselIn kot da vse si že videlIn več ne nasedašPoslal bi vse nekam, a raje gledaš In vidiš ljudi kako hitijoIn kot v sanjah počasni se zdijoA tvoja krila v pesmi jutraDajo smisel vračajo nazaj Pusti rokam naj objamejo neboReci glavi naj spusti svoje telo So pač ti dnevi, ko traja dokler trajaBrez horoskopa je dan brez značajaTi dihaš življenje usta na ustaker ni potrebe pozabljaš na čustva In slišiš ljudi kako kričijoIn kot v sanjah tihi se zdijoA tvoja krila v pesmi jutraDajo smisel vračajo nazaj Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Kenny Loggins >> Danger Zone Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Jon Secada-Just another day Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Perfect day :xx!: :xx!: .....Lou Reed :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Massive Attack: Protection Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 big joe williams - sugar hill story mal bluzim dons. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 mal bluzim dons. ...ma kwa lazes... cist vsak dan... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ...ma kwa lazes... cist vsak dan... ja ...sam dons mal eric clapton - smokestack lightning Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Eric Clapton Change the world If I could reach the stars I'd pull one down for youShine it on my heart so you could see the truthThat this love I have inside is everything it seemsBut for now I find it's only in my dreams That I can change the worldI would be the sunlight in your universeYou will think my love was really something goodBaby if I could change the world If I could be king even for a dayI'd take you as my queen I'd have it no other wayAnd our love will rule in this kingdom we have madeTill then I'd be a fool wishin' for the day http://www.innocentenglish.com/cute-animals/cute-kitten-3.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 No more shall we part :xx!: :xx!: ....Nick Cave :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Vanessa Mae - Reflection Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Perfect day :xx!: :xx!: .....Lou Reed :xx!: :xx!: :xx!: No more shall we part :xx!: :xx!: ....Nick Cave :xx!: :xx!: :xx!: mickeni ka pa tebe jaha thin lizzy - still in love with you Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Johnny Lang: Mustang Sally všeč ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 mickeni ka pa tebe jaha Nbena dans.....verjetno to blem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 dragoj mojoj BiH ~ drugi način Sm čist okol padu, k sm vidu Drugi način pa komad, k ga sploh ne poznam. Drugi način obožujem, pa ni na Aresu niti enga komada od njih. Sj tole tud niso oni, sam komad je napisu Ismet Kurtovič, k je špilu pr njih. Indexi: Bacila je sve niz rijeku lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 dugme - blues za moju bivšu dragu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 U2 >> Walk On Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Vangelis: Chariots of fire(live) Roxy music: More than this Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 him: heartache every moment Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 The Animals - The house of rising sunPlavi orkestar - Good bye teensSiddharta - triaAm C7M9 C G7M Najdem vse te enote izobilja za nas Am C7M9 C G7M Manjka le bistvo celote ki dopolni moj jaz F Em Am D Razuzdan in edinstven je ritual F Em G A# in ko večer dviga meglo zagorelo bo REFREN 1: Am F Em Am Dm F In potem kot bi ogenj bili moč ugasne luč Am F Em G F Em Am V podzavest je zapisan nagon ki nas obnori VERZ 2: C Am Bi rada spočela v dežju in na Luni nad tem C F Bi rada bila kot v snu brez bolečin in bremen Em Am D kot v vetru lebdi pero F Em G A# Bi tako zaplesala v temi ki žarela bi REFREN 2: Am F Em Am Dm F In potem kot bi ogenj bili moč ugasne luč Am F Em G F V podzavest je zapisan nagon ki nas obnori Am F Em Am Dm F In kot bi ogenj bili moč ugasne luč Am F Em G F Esus4 E Vselej se zbuja nagon ki nas spremeni Platina g F gIzginjajo barve, izginja nekdo. F giz teme prihaja nekdo. F gV srebrnih oblekah ob spremstvu luči, F g C Dprinašajo vest, da te več ni.Na listu papirja je njeno slovoštempl venus in notri adijo,kam je šel moj ponos moj trud moj pogum,kaj je razlog da izgineš stran od tu. F gVem, jaz sem bil platina, a hotela si kič, F gjaz sem bil angel a zate hudič, F Disjaz sem bil kralj celotnega sveta, c Fa ti na Veneri si doma, F gpa ne znam pridet tja. Ostaja njen vonj in v okvirju obrisraztrgane pesmi in zvok v prazni puščavi še čakam na njih strah ostaja.Vem da jih več ne bo.V pesek zdaj rišem besede za njoin upam v odsevu na Venero.Vse bi dal, da bi zvedu zakaj in kako.Vse bi dal, da pokažem kaj lahko. Vem, jaz sem bil platina, a hotla si kič.Jaz sem bil angel, a zate hudič.Jaz sem bil kralj celotnega sveta,a ti na Veneri si doma,pa ne znam pridet tja.Pa ne znaaaaam. Dis gIn spet je večer. DisSpet je nad mano planet. gIn zgubljam vso svojo moč. DisPostajam slep. gPrisluhi, prividi, vse se podira cm7Vse se krivi, a ne smem, D gpa vem, da lahko. g C DIn vem, da lahko.Vem, da lahko.In vem, da lahko.Vem, da lahko. In vem, da lahko...(Jzt sm biu platina, hotla si kič)Vem, da lahko...(ja jzt sm biu angel, a zate hudič)In vem, da lahko...(jzt sm kralj vsega, a ti si na Veneri)Vem, da lahko... Saj bil sem že platina, a hotla si kič.Jaz sem bil angel, a zate hudič.Jaz sem bil kralj celotnega sveta,a ti na Veneri si doma,pa ne znam pridet tja.Pa ne znaaaaam. SAMO LJUBEZEN - SESTRE e emaj e7 e6Srce veliko kakor svet,e emaj e7 e6nasmeh in iskrica v očeh, a in beseda, epoznaš jo tudi ti. e emaj e7 e6V življenju mnogo je poti,e emaj e7 e6ne išči sreče kjer je ni, ale poslušaj, D7kar srce ti govori. Refren: G H eLahko ti podarim samo ljubezen,C E7 aeno in edino upanje,D Hpoglej me v oči, e Ain lahko si brez skrbi,Es F Gvem da isto čutiš tudi ti. Poznaš me bolj kot se ti zdi,čeprav zatiskaš si oči,ko me gledaš,vidiš to kar si. Dolgo časa si iskal,kar si mislil da je prav,a na koncu,le eno boš izbral. Ref.: 2x...saj jo v srcu čutiš tudi ti. To je to. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 No Doubt & Shapeshifters - lola's good Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Roots bloody roots .....Sepultura ....no mercy ružnjava Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 tišina...dobesedno... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Cher...Save up all your tears Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.