Lisbona 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Jz pa Novi Fosili-Milena http://www.youtube.com/watch?v=0eSEkjW8hhY Rano jutro,pola šest,svako jutro putuje,...moja Milena... Milena generacijo moja,da smo se ranije sreli... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Včasih kot poet,ki ga je rima zapustila,včasih kot slikar,ki ga podoba je uročila,včasih akrobat,ki mu zaspala je tetiva,včasih filozof,ki mu je misel pobegnila. Kdo si? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 don't worry be happy..... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Riblja čorba: Draga ne budi peder lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Rick Wakeman: Lancelot and the black knight lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 vangelis-new age Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Spooky tooth: This time around Nočko Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 red hot chilli peppers: made you feel better Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cevap 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Sepultura-Orgazmatron Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Ni tole moje počutje...pripomoček da se zbudim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Danes Frajkinclerji Ne boš ti meni zizike majal zgleda da se mi je glasbeni okus dokončno odpilil Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 http://www.youtube.com/watch?v=H7UkJ8D0ryU...ted&search= Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 him: the heartless Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 deathstars - blitzkrieg http://www.youtube.com/watch?v=vlRchXC3Ttw Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ..kar neki.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 deathstars - blitzkrieg http://www.youtube.com/watch?v=vlRchXC3Ttw js tut js tut:P Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Rolling stones...Saint of me... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 elvis presley: burning love Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 the drinkers~pijemo ga radi Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 cranberries: dreams Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Vili Resnik Naj bogovi slišijo okus glasbeni se mi vztrajno slabša Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Vili Resnik Naj bogovi slišijo okus glasbeni se mi vztrajno slabša Ja ja tukaj so sami intelektualci... Eto moja pa Na Roblek...Avseniki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 MI2 & F RAJKINCLERI ODA GUJDEKI Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 deathstars~black medicine Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 him: in joy and sorrow Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.