druidka 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 him: heartache every moment Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ITAK http://www.youtube.com/watch?v=aW0CAKGstqU Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Nick Cave--Straight To You Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 THE CURE "M" Hello imageSing me a line from your favourite songTwist and turnBut you're trapped in the lightAll the directions were wrong You'll fall in love with somebody else Tonight Help yourselfBut tell me the wordsBefore you fade awayYou reveal all the secretsTo remember the endAnd escape someday You'll fall in love with somebody elseAgain tonight Take a stepYou move in timeBut it's always back ...The reasons are clearYour face is drawnAnd ready for the next attack Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Pussycat dolls I don't need a man Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 angel of the morning - collin blunstone Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 jao ta je dobra, od Alanis Morisette Mam ene tri njene CDje. Dve zanimivosti v zvezi z njo: - Mam enga prjatla, ki že vrsto let živi v Amsterdamu, kjer se ukvarja z organizacijo koncertov (osebno pozna npr. J. Cockerja in podobne junce). Večkrat mi je v zajebanciji rekel, da je on "odkril" Alanis. Pa ne da jo je kaj promoviral, al kaj takšnega - pred leti, ko je bila še totalno anonimna, jo je slišal v Amsterdamu in takoj po koncertu telefoniral v Slo. bratu, da bo Alanis postala mega zvezdnica. Ful obrajtam Johna Mayalla. Ko je imel pred leti koncert v Ljubljani, je v intervjuju za sobotno prilogo Dela izjavil - "Ma, moja muska je dolgcajt. Komaj čakam, da izide nov album Alanis Morisette" angel of the morning - collin blunstone Kva pa je to za en junc? Spooky tooth - Better by you, better than me (mal lesen začetek sicer, ampak kot celota mi je tok všeč, d' 'm znoru zd'le en dan) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Kva pa je to za en junc?Spooky tooth - Better by you, better than me (mal lesen začetek sicer, ampak kot celota mi je tok všeč, d' 'm znoru zd'le en dan)lalala bejba je watergate blues - big joe williams Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 The Band: Long black vail Spet zanimivost - komad je iz prvega albuma The Band: Music from Big pink in zaradi te plošče so razpadli The Cream. Ko jo je namreč slišal kitarist Creamov Eric Clapton, jo je prinesel na vaje in rekel:"Tole je prava stvar, tisto, kar delamo mi, pa totalno sranje." In Cream so odšli iz obtoka z albumom Goodbye. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 wide smiles - episode six Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Nekje v kotu izbe so se pod nekaj decimetri prahu, najbrž že od vselitve skrivale plošče Simon ahd Garfunkel, tako da se zdaj vrtijo Bridge over troubled water, The sound of silence, I am a rock in El Condor Pasa. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Deren Hayes - Crush Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Portishead: All mine Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Pink - You and your hand I'm not here for your entertainmentYou don't really wanna mess with me tonightJust stop and take a secondI was fine before you walked into my lifeCause you know it's overBefore it beganKeep your drink, just gimme the moneyIt's just you and your hand tonight Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Johnny Cash - Flesh and Blood... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 The Shapeshifters & Chic - sensitivity Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 nirvana: love buzz Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Robbie W.: She is madonna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Paris Hilton - Nothing in this world http://www.funpic.hu/files/pics/00028/00028368.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Siddharta - male rokeTai Chi music - Inner harmonyColdplay - Clocks Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Let me entertain You <<< Robbie (ofkors) Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Rui Da Silva >> Touch Me Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Karta za sreču......Azra žicam kartu za sreču u jednom pravcu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Cher-Love and understending http://www.youtube.com/watch?v=7wltoczboZQ Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Cher-Love and understending http://www.youtube.com/watch?v=7wltoczboZQ Cher ...Save up your tears Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.