strelka02 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Rain... Madonna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Madonna - Sky Fits Heaven Trance Remix Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 One - U2 Madonna, Frozen Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 ... tudi svoj cajt ljudje sozaljubljeni bli,eeej, ma truoble so ljubezni,ki zdej jih več ni... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 ANASTACIA "I Ask Of You" Whooo Your love is like a gentle breeze upon a brand-new day Your touch and what it does to me - like a flower needs its rain We are like one of a kind, true love is hard to find I can't go on another day Just hear me when I say I ask of you, would you love me, if nothing else went right? And I ask of you, would you hold me, forever in your life? And don't let me fall, 'cause I can only give my all Here I am I ask of you I found the place where I belong, it's right here next to you And nothing else matters now, with all we've been through I can't go on, tryin' to deny just what I feel inside But now before I let go, you gotta let me know I ask of you, would you love me, if nothing else went right? I ask of you, would you hold me, forever in your life? Don't let me fall, 'cause I can only give my all Here I am I ask of you Yes I do I ask of you Whoa I never really thought (I never really thought) That you'd be all to me (That you'd be all that really matters to me) I'd give everything and all I am to you Oh baby, baby, I know you feel this way too I ask of you, would you love me, if nothing else went right? And I ask of you, would you hold me, forever in your life? And don't let me fall, 'cause I can only give my all Here I am I ask of you Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 him: heartache every moment Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Josipa Lisac ...kraljica divljine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Madonna, Frozen Frozen...Madonna mal bolj ritmično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Sínead o'connor - hold back the night Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 KANE >> Rain Down On Me Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 enya Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Nickelback Far away Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Michael Gray >> The Weekend Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Santana ...Maria Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Eros Ramazzotti >> Più che puoi (Roma 2004 live) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Shakira....No Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Tina Turner...mal priredbe Get back Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Tukaj pa...uf meni je prva izvedba boljša River deep mountain high...Tina Turner Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 nirvana, album nevermind mi je tale album obudil spomine na nekoga... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 taprva se mi zdi malo bolj razpoloženjska, tadruga bol živahna Dobra stara Tinca pa v obeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Ja v obeh raztura tale tina.. prva je čist naravna ....glasba rock and roll. .....druga pa sfrizirana....času primerno. Ja men je fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Tina je super všeč mi je njen pozitivizem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Tina je super všeč mi je njen pozitivizem tale pa iz filma MAd max mislim da tretji del..... Tina Turner - We Don't Need Another Hero Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 tale pa iz filma MAd max mislim da tretji del..... Tina Turner - We Don't Need Another Hero všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 The Beatles - Getting Better (1967) kdo bi si mislil da je že 40 let od takrat ... pa še zmer gre na boljš ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.