nosorog 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Pizda je internet ena fina zadeva; posnel sem si cel kup muske, ki sem jo poslušal kot najstnik in uživam k svina u buče. Traffic: Graveyard people pa se ravn končuje, naslednja bo pa Elegy od Colosseum lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 enigma: beyond the invisibleza nekoga... http://www.youtube.com/watch?v=ue1SooBwk30 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Enigma >> Age of Loneliness (Carly's Song) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Buffalo springfield: For what's worth Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 iggy pop - candy Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 enigma: return to innocence Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Siddharta - Na soncu Jaz ne morem več v temi živet jaz bi hodil na soncu jaz bi hotel tebe imetzdaj ne rabim več ostalih stvarisamo še svoje sanje in človeka kot si timislim da sem videl že ogromno lepih slik a podvomil sem vase nehalo tresti mi je kostizdaj počivam na otoku in si zidam gradovev njih srečo lovim Ker ne verjamem v telo rad bi te videl v srcejaz ne verjamem v telo rad bi te videl v srce Kot da bi videl svojo dramo vnaprejiz nje sem brisal žalost in dodajal svoj nasmehvsako dušo ki me gleda v oči sem povabil zraven naj še ona to doživipreden svoj obraz v solze potopimzlate solze sreče preden od dobrega znorimrad bi videl da še ti greš z nami skupaj bomo videli kaj pomeni adrenalin Ker ne verjamem v telo rad bi te videl v srcejaz ne verjamem v telo rad bi te videl v srce Ker ne verjamem v telo rad bi te videl v srcejaz ne verjamem v telo rad bi te videl v srceker ne verjamem v telo rad bi te videl v srcejaz ne verjamem v telo rad bi te videl videl videl Jaz ne verjamem v telo rad bi te videl v srceker ne verjamem v telo rad bi te videl v srceLyrics Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 4th of july - the sweet Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Jaz ne morem več v temi živet jaz bi hodil na soncu jaz bi hotel tebe imetzdaj ne rabim več ostalih stvarisamo še svoje sanje in človeka kot si timislim da sem videl že ogromno lepih slik a podvomil sem vase nehalo tresti mi je kostizdaj počivam na otoku in si zidam gradovev njih srečo lovim Ker ne verjamem v telo rad bi te videl v srcejaz ne verjamem v telo rad bi te videl v srce Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Dire Straits: Ticket for Heaven Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 on the road again - paice, ashton & lord Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 enigma: principles of lust Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Jojo How to touch a girl Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Oliver DragoJEBIČ Ajde zbogom, nek ti je sritno, od meneeeeeeeeeeeeeeeeee ... (itak ne morš brez mene) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 elvis presley: viva las vegas Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Dr. Alban - Let the beat go on, on and ooooooooooooooon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Leeloojamais - LJUBAVI Noro dolgo se že gledava,stvar je huda in oba sva za, tukaj sem, ker ti kličeš mein želiš, da opazim te!Bejbi vse, kar lahko nardiš, je da se meni čisto prepustiš,ne bo ti žal, to obljubim ti,drugače vidu boš stvari.... Vse, kar si želim, je da te osvojim,ko napadem te, ljubavi to je, vse, kar si želim, le da te osvojim,da omamim te, in to je VSEEEEEEEEEEEe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Is this love....Whitesnake Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Invitation to the blues .....Tom Waits Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Bon Jovi-Allways Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 I bruise easily - Natasha Bedingfield Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Ta je sicer že bil, Idoli - Kenozoik Ti si stvorena za sve te stvari Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 NIRVANA-The Man Who Sold The World We passed upon the stair, we spoke of was and whenAlthough I wasn't there, he said I was his friendWhich came as some surprise I spoke into his eyesI thought you died alone, a long long time ago Oh no, not meI never lost controlYou're face to faceWith The Man Who Sold The World I laughed and shook hishand, and made my way back homeI searched for form and land, for years and years I roamedI gazed a gazley stare at all the millions hereWe must have died along, a long long time ago Who knows? not meWe never lost controlYou're face to faceWith the Man who Sold the World Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Rolling Stones: Play With Fire Don't play with me, Cause you're playin' with fire. Leeloojamais - LJUBAVI Noro dolgo se že gledava,stvar je huda in oba sva za, tukaj sem, ker ti kličeš mein želiš, da opazim te!Bejbi vse, kar lahko nardiš, je da se meni čisto prepustiš,ne bo ti žal, to obljubim ti,drugače vidu boš stvari.... Vse, kar si želim, je da te osvojim,ko napadem te, ljubavi to je, vse, kar si želim, le da te osvojim,da omamim te, in to je VSEEEEEEEEEEEe.... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 cafe del mar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.