druidka 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 elvis presley: burning love Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Reamon - Tonight Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Kim Wilde: Perfect girl Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Agropop: Samo milijon ...samo milijon nas še živikar dobrrih je ljudi............samo miljon samo miljon Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Jet - Cold Hard Bitch... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Beyonce Knowles - Irreplacable To the leftTo the leftEverything you own in the box to the leftIn the closet that's my stuff - YesIf I bought it, please don't touchAnd keep talking that mess, that's fineBut could you walk and talk at the same timeAnd It's my mine name that is on that JagSo remove your bags let me call you a cab Standing in the front yard telling meHow I'm such a fool - Talking aboutHow I'll never ever find a man like youYou got me twisted You must not know about meYou must not know about meI could have another you in a minutematter fact he'll be here in a minute - baby You must not know about meYou must not know about meI can have another you by tomorrowSo don't you ever for a second get to thinking you're irreplaceable So go ahead and get goneAnd call up on that chick and see if she is homeOops, I bet ya thought that I didn't knowWhat did you think I was putting you out for?Cause you was untrue Rolling her around in the car that I bought youBaby you dropped them keys hurry up before your taxi leavesStanding in the front yard telling meHow I am such a fool - Talking aboutHow I'll never ever find a man like youYou got me twisted So since I'm not your everythingHow about I'll be nothingNothing at all to youBaby I wont shead a tear for youI won't lose a wink of sleepCause the truth of the matter isReplacing you is so easy To the leftTo the leftEverything you own in the box to the leftDon't you ever for a second get to thinking you're irreplaceable Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 The Cure >> Boys Don't Cry Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 The number of the Beast (iz leta 1982) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Lily Allen <<< >>> LDN Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Lily Allen <<< >>> LDN Lily Allen >> Smile Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Lily Allen >> Smile Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Simply Red - Your Mirror,The Eagles - New York Minute...Bryan Adams - Only thing that looks good on me... is you evo to je za danes vse... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 A sort of homecoming <<<>>> U2 .........mal za dušco Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 MADONNA >> YOU'LL SEE Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Tole je men eden ta bolj cool Madonninih komadov Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 primordial: dark song Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Sam še tole, pol pa neham Madonnajezakon.com<<<>>>Jump Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ojoj ta komad me pa stisne še takrat k sem dobre volje. Sam je pa lep Jst tega nosim na mp3 Just in Case >>> Fighter Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Help me, I can't stop Pixies<<<>>>Here comes your man Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Daniel Bedingfield - Wrap my words around you Lohk pa še kej druzga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Dobro jutro Ray of light>>><<<Madonna in lep dan London Bridge<<<>>>Fergie Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Link Wray - Rawhide Agropop: Samo milijon Tole v zvezi z Agropopom pa moram povedati: V obdobju, ko so bili najbolj popularni, je bila po TV ena oddaja z nagradnim vprašanjem, nagrada pa je bila dopust v Črni gori za dve osebi, skupaj z Agropopom. Nagradno vprašanje je bilo, katera je bila prva prireditev v Hali Tivoli. Vsaj pet minut ni nihče pravilno odgovoril, jaz pa sem vedel, da je šlo za koncert Louisa Armstronga, a so mi šli Agropop tako na živce, da nisem telefoniral in povedal odgovora. Doma so me seveda proglasili za prvovrstnega bedaka. Alvin Lee: Bluest blues lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Joj kok je tole še zmeri zakon komad, še bolj pa videoDaft Punk<<<>>>Around the World Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 zelena trava doma mog - riblja čorba ...izpred kuće ruke širi Meri, ja joj kažem ajd ne seri, ja idem da vidim zelenu travu doma mog... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Westlife You raised me up... When I am down and, oh my soul, so wearyWhen troubles come and my heart burdened beI am still and wait here in the silenceUntil you come and sit awhile with me You raise me up, so I can stand on mountainsYou raise me up, to walk on stormy seasI am strong, when I am on your shouldersYou raise me up to more than I can be *** Valkira, moje sožalje !!! vidim da Blutntovega "Goodbye my lover" poslušaš pazi da ne padeš v depro, jst sm ga čist skenslala drugač bi se še čez balkon ruknla v tanajboljš primeru Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.