seal 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Eros Ramazzotti >> Un Emozione per Sempre Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Mal za čilaut http://www.youtube.com/watch?v=JgiGrXpOhYg Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 enigma: child in us Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 ceu dan mi si že mrmram( kolkr se u tem primeru to lohk reče, sam res ne najdem bolj primernega izraza ) july morning od heepov zj si jo grem pa res zarolat, za enkraten finiš dneva Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 ceu dan mi si že mrmram( kolkr se u tem primeru to lohk reče, sam res ne najdem bolj primernega izraza ) july morning od heepov zj si jo grem pa res zarolat, za enkraten finiš dneva toto si jaz tudi večkrat tako zarolam ... ne moreš si jo zarolati samo enkrat, je tumač dobra .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Lenny Kravitz-Stand by my woman tole je pa večkrat moja pesem počutja tud, spomin Milten & Deva Premal - Empty heart se pa danes največkrat zavrti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 siddharta-rave Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
K'tash 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Bob Sinclair - World Hold On xrosex Sing it loud, sing it proud Everybody, yeah yeah yeah yeah, oooh Don’t take "no" for an answer, no no, not today Right here, spread love, everybody join together now One voice, one heart, love and unity, everybody sing Yeah! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Enigma >> The Gravity of Love Enigma >> The Eyes of Truth Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 enigma: the rivers of belief Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 infected mushroom spiritual trance Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 sarah brightman: eden (enigma remix) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 The Look of Love - Dusty Springfield Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 enigma: out from the deep Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 When you pray with every breath You know that is free as the love you have Where does it end It's too much for me to take There's no peace, you close your eyes I'm all out of truth, I'm outta alibis Where does it end It's too much for me to take We're gonna love one another 'til morning comes Seek the sweet salvation for what we've done Give up resisting one by one One by one He gives a new kinda meaning to what I am I know that I could never love any other man One of these days you'll understand Understand And his face his heaven sent He makes me believe there must be something else Where does it end It's too much for me to take I can feel the need in you There isn't a thing, I want you do Where does it end It's too much for me to take We're gonna love one another 'til morning comes Sweet salvation for what we've done Give up resisting one by one One by one We're gonna love one another We're gonna love one another Give up resisting one by one One by one Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Roobie Williams-She's Madonna... Obožujem to pesem.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Whatever you want......Status Q Sn si kupil dans cd, k bil sam jurčka....na najstniške čase, k sn jih poslušal več........mal v avtu poslušal, kar ok Si želu nov album Clapton& Cale kupt, pa drag, bemu, pa nisn še ga slišal, frend prav, da je No, pa zravn Večer še dvd ....stonsi ...In the park......koncert v Hyde Parku, z leta 69, 2 dni po tistm k jim je prv kitarist riknu, Brian Jones.....več k pol milijona ljudi blo.....pa da vidim mal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Oto Pestner - 30 let To je bilo dekle črnih lasin begavih očito je bilo dekle,da bi zanj pozabil na vse noči. Bila je z menoj,bila sva oba prijatelja tedaj,zdaj le spominna njene oči še živi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Gibonni - Svi moji punti...kad se zbroje, sve dođe na tvoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 sarah mclachlan feat. enigma: silence Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 zablujena generacija-imam vse Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Michael Buble - Home in You don't know me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Apocalyptica-Bittersweet Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 nightwish-eclipse Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Lazard - You're heart keeps burning Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.