druidka 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 elvis presley: always on my mind Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Amy Winehouse-Rehab http://www.youtube.com/watch?v=LD5sahXoj0U Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Jan Plestenjak: BODI MOJA Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Maria McKee Show me heaven There you goFlashing fever from your eyesHey babe, come over here and shut down tightI'm not denyingWe're flying above it allHold my hand, don't let me fallYou've such amazing graceI've never felt this way Show me heavenCover meLeave me breathlessShow me heaven please Here I goI'm shaking just like breezeHey babe I need your hand to steady meI'm not denyingI'm frightened as much as youThough I'm barely touching youI've shivers down my spineAnd it feels divine Show me heavenCover meLeave me breathlessShow me heaven please If you know what it's likeTo dream a dreamBaby hold me tightAnd let this be your...heaven Cover meLeave me breathlessShow me heaven please Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 rhapsody: knight of immortal fire Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 js pa dans nabijam epica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 zablujena generacija~rock zvijezda Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 iniciacija v športne aktivnosti Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Deep Forest >> Sweet Lullaby Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 elvis presley: always on my mind Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Eros Ramazzotti >> Un'Emozione per sempre (Roma 2004 live) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 elvis presley: today, tomorrow and forever Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Soul II Soul-Back to life http://www.youtube.com/watch?v=qvC1ijiyv1c Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Deep Forest >> Sweet Lullaby NORO NORO dober komad spot pa tudi čisto po mojem okusu nekako ne prenašam tistih spotov :xx!: ala joške pa rit :xx!: ki jih zadnja leta snemajo v večini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Abba: Cichitita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neny 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Men pa dones tale hodi po glavi že cel dan jo poslušam, ker ima zeloo lepo besedilo Lyrics: Simply Red - So Not Over You [Artist Lyrics]Album: StayBuy Music MP3 Online of ArtistLyrics to Simply Red So Not Over You Don't know why I still slept on my side of the bed The emptiness when you were gone kept ringing in my head Told myself I really had to move along now Stop regretting all the things I left unsaid, yeah yeah So I tore up your letters Took your picture off my wall I deleted your number, it was too hard not to call Felt a little better, told myself I'd be fine Got to live for the good times up ahead, yeah yeah [chorus]'Cos everywhere I go There's a love song that reminds me of you And even though I knew I had to be strong I was still not over you 'Cos I still believe and I could see how there's nothing left of you and me That time is over 'Cos I'm so not over you All my friends try to tell me better find somebody new Why waste time being lonely when there's nothing left to lose' [ these lyrics found on http://www.completealbumlyrics.com ]Anything to get you out of my mind I'm a fool if I thought I could forget And I could not forget [chorus]'Cos everywhere I go There's a love song that reminds me of you And even though I knew I had to be strong I was still not over you 'Cos I still believe and I could see how there's nothing left of you and me That time is over 'Cos I'm so not over you Now I found a way to keep you there beside me To where my love won't be denied I can only hope to keep you there and guide me There's no more need to hide from all this pain inside Chorus So not over you That time is over 'Cos I'm so not over you Not Bryan Adams - Let's Make A Night to Rememberzdej si me spomnu da ma moj sosed že 3 leta ta cd od adamsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Dan D - Čas Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 men je bila pa the best una pesem oz. mix dveh pesmi iz Viktorjev včerajmislim da je bil Dan D in pa seveda Sidhartha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 jaz sem pa skakala med Lnf in Viktorji naš Janko seveda ni dobil Viktorja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Od Siddharte je bla Male roke... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Od Siddharte je bla Male roke... ne jaz mislim na tisti skupni nastop Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Joj sej ti pravim no. Od Siddharte je bila Male Roke (k jo je pel model iz Dan D) od Dan D pa Voda po moje...k jo je Meglič pel. In to so skp dal.. madona no.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Joj sej ti pravim no. Od Siddharte je bila Male Roke (k jo je pel model iz Dan D) od Dan D pa Voda po moje...k jo je Meglič pel. In to so skp dal.. madona no.. AHAokzdej mi je pa jasn kakorkoli bil je super nastop Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Meni je bil tudi super nastop Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 AHAokzdej mi je pa jasn kakorkoli bil je super nastop To je VODA: To so pa Male Roke: Tud posamezno sta dobra komada Sam Male roke je mal slaba kvaliteta... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.