santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Guns N' Roses - Civil War Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Guns N' Roses - Live and Let Die Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 jem: "wish I" Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Guns N' Roses - Since I Don't Have You Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Outkast - Ms Jackson Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Natalie Imbruglia: "shiver" Yes I shiver, I just break up.When I'm near you it all gets out of hand.Yes I shiver, I get bent up.There's no way back.I know you'll understand. Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Bob Marley - No Woman No Cry Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Exodus - Bob Marley ...you living in Babilon ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Love Really Hurts Without You Billy Ocean Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Sm včer mal sprobala moj winmap in si naložila gor moj trenutno edini mp3 in uživala, pela....yeah, kok paše....od dons naprej jih pa loadam na puno! Stay - Shakespears sisters Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Sixpence None The Richer: "kiss me" Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Seven nation army~The White Stripes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 You take my selfcontrol....tomorow never come... I know.... I must believe in something .... * Wake me upwhen september end..... * a ni dost , da mi že itak seka nekam ta Neptun,zdaj me pa še tale muska z radia..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 frank sinatra: it had to be you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Strange brew......Cream Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Sugababes : Run for cover Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 did you forget about me mister duplicity... Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Pigs on the wing .....Pink Floyd Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 marilyn manson: tainted love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Sexmachine ...James Brown Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 bim sherman Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ...vecer....Ne vem ce smem tuki eno pesmco ubjaut, no, pa jo bom, sam d mi je ne bo spet "Sveti duh" cenzuriru: Ringa ringa raja, Binga pa nagaja,Marsa pa pritece in vse po tleh pomece! AMEN Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...vecer....Ne vem ce smem tuki eno pesmco ubjaut, no, pa jo bom, sam d mi je ne bo spet "Sveti duh" cenzuriru: Ringa ringa raja, Binga pa nagaja,Marsa pa pritece in vse po tleh pomece! AMEN Aja, pa se tole: Kdor VESELE PESMI POJEgre po svetu lahkih nog,ce ti kdo nastavi zanko,ga uzeni v kozji rog! Jaz pa pojdemin zasejemDOBRO VOLJO PRI LJUDEH,v eni roki nosim sonce,v drugi roki ZLATI SMEH!!! A ni lustna? .... noc ... Binga-Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Bionga Deep forest .....Deep forest Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.