Lisbona 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Kim Wilde-You keep Me Hangin'on http://www.youtube.com/watch?v=BNyRU0fKHAY Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 santana--black magic woman Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 ja...to Mako Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Veni vidi vici Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 reamonn--supergirl (for black magic woman) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Regresa a mi The man you love Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 ANGEL Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Eros Ramazzotti >> L´Aurora Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Eros Ramazzotti >> L´Aurora Kak lepo Sej maš okus ja... Moi: Rob Thomas - Little wonders Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Make me smile - Steve Harley Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Divlje Jagode - Let Na Drugi Svijet Opet neki glas u nociCrni jastuk, plavi snoviDivlji konji mjesec vukuStopu neku baca sjaj. Dijele se karte za rajU dva i petLet na drugi svijet.Dijele se karte za rajU dva i petLet na drugi svijet. Iznad grada lete strasni snoviDjeca u snu broje zvijezdeZvonik pao sa vrh tornjaSat je stao, al' nije kraj. ...to je vse kar najdem... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 jst pa Dino Merlina iz naftalina potegnu Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Plavi orkestar - ljubi se istok i zapad Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Severina i Boris Novković-Ko je krivhttp://www.youtube.com/watch?v=Eqi1BjxxSQQ Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 tool: sober Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 tool: sober Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 kyuss: outer circle pa si jih sploh kdaj že poslušalamočno dvomim Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 ne poslušam narodnozabavne glasbe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 ne poslušam narodnozabavne glasbe in kje sem rekla, da jo jaz očitno tudi alternativnega rocka ne poslušaš Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 jaz poslušam zdaj jazz, včasih sem pa rock, samo ne teh alternativnih bendov ki igrajo po garažah in MKCjih, to je za une ki nimajo pojma o glasbi žaganje v glavnem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 jaz poslušam zdaj jazz, včasih sem pa rock, samo ne teh alternativnih bendov ki igrajo po garažah in MKCjih, to je za une ki nimajo pojma o glasbi žaganje v glavnem..ja, seveda, ti se pa odlično spoznaš na glasbotako zelo odlično, da si tool proglasila za narodnozabavno skupino tool: H. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 ti pa sploh ne veš kaj glasba je Tools je pa zelo znamenita glasbena skupina taka za otroke, kaj mogoče igrajo telebajske? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 ti pa sploh ne veš kaj glasba je Tools je pa zelo znamenita glasbena skupina taka za otroke, kaj mogoče igrajo telebajske?ok, prej si mi bila samo smešna. zdaj se mi pa že mal smiliš, res tool: prison sex Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 ti se meni tudi smiliš Ralph Towner Solstice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.