druidka 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 singing in the rain Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 The Water is Wide / Ed Gerhard Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 You've Got A Friend Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 roxette: dangerous Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 http://youtube.com/watch?v=YZSJizbKKSQ Phil Collins - Agains all odds.. Ka je danes za en blesav dan? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Dj Tiesto - He's a pirate Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 (popravljeno) Film o Edit Piaf Življenje v rožnatem... Edit, vsa čast! http://www.youtube.com/watch?v=2-sUzR71wpQ...ted&search= http://www.youtube.com/watch?v=i_QABS88nDc...ted&search= Popravljeno 12. junij 2007 -> Silvija Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Chi Lites >> oh girl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 gentleman: be yourself Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Dj Tiesto - He's a pirate DJ Tiesto - Just be Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Oglejte si enega YouTube hitov v zadnjem času, videospot skupine Snow Patrol - Chasing Cars je bil na portalu ogledan 1 826 915-krat in kot najljubši označen kar 16 833-krat. Odlična kakovost slike in zvoka. tukaj >>> mal zalostna pesmca sicer Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Alabama 3 >> Woke up this morning Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 BAPHOMET ENGINE - DARK PRINCE zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 "Breakaway" Grew up in a small townAnd when the rain would fall downI'd just stare out my windowDreaming of what could beAnd if I'd end up happyI would pray (I would pray) Trying hard to reach outBut when I tried to speak outFelt like no one could hear meWanted to belong hereBut something felt so wrong hereSo I prayed I could break away [Chorus:]I'll spread my wings and I'll learn how to flyI'll do what it takes til' I touch the skyAnd I'll make a wishTake a chanceMake a changeAnd breakawayOut of the darkness and into the sunBut I won't forget all the ones that I loveI'll take a riskTake a chanceMake a changeAnd breakaway Wanna feel the warm breezeSleep under a palm treeFeel the rush of the oceanGet onboard a fast trainTravel on a jet plane, far away (I will)And breakaway [Chorus] Buildings with a hundred floorsSwinging around revolving doorsMaybe I don't know where they'll take me butGotta keep moving on, moving onFly away, breakawayI'll spread my wingsAnd I'll learn how to flyThough it's not easy to tell you goodbyeI gotta take a riskTake a chanceMake a changeAnd breakawayOut of the darkness and into the sunBut I won't forget the place I come fromI gotta take a riskTake a chanceMake a changeAnd breakaway, breakaway, breakaway Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 frank sinatra: strangers in the night Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 The Verve-Drugs don't work Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 George Michael - cel album Older...mater, mi paše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 da ti ne bi na misu pršlo komi sm se jih rešu..., zdej nej jih pa iščem zbirej pa golfej pa degradirej unmetnike preko neta še naprej...sej bojo tebe, pa tvoj študij, pa tvoje delo tut...za tvoje filinge te pa itak ne bo noben niti uprašu.... ka šele da bi koga zanimal...pa da zatežim do konca... Mnja.Pa de žmigam tam na konc unga stauka, si tut vidu, ane Pa kr me itak abedn ne bo pa nč prašu, se kamot lahko derem refren od adnga komada adne -ankrat - lokalne grupe:Jebe se mi, jebe se mi, jebe se mi za use stvari Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Bindu - Friendship http://panther1.last.fm/proposedimages/sidebar/6/6681425/500352.jpg Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Mnja.Pa de žmigam tam na konc unga stauka, si tut vidu, ane Pa kr me itak abedn ne bo pa nč prašu, se kamot lahko derem refren od adnga komada adne -ankrat - lokalne grupe:Jebe se mi, jebe se mi, jebe se mi za use stvari :palec: zhlida d s bla a sobota na koncertu a idrija na železniški, pa si še kr mal u transu. sej ni čudn...kašna hloboka pa žiulenska besedila js pa sm zdele od karme delirium prjavu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Miten & Deva Premal - Silent Space With You it's more than romanceit's more than sexualthis is a one to one full on connection Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 jst tut tole.... sam nisem zabublena....kr tak.. spet se mi slabša Miten & Deva Premal - Silent Space With You it's more than romanceit's more than sexualthis is a one to one full on connection Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 VIDEO CLIP DO EMINEN Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 ampak TO je boljs Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 a da je boljš sto ljudi sto čudi....men je hororr kot da bi pet mačkov v klet zaprl ** SantanaPut Your Lights On Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.