contesa 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Cry to me Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Dire Straits - Brothers in Arms... Ni boljše... Aja... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Guns N' Roses - November Rain Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Robbie Williams-No regrets http://www.youtube.com/watch?v=U7_1AsN_4ec Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 :palec: zhlida d s bla a sobota na koncertu a idrija na železniški, pa si še kr mal u transu. sej ni čudn...kašna hloboka pa žiulenska besedila js pa sm zdele od karme delirium prjavu Idrje me pa - usaj ta sabuota - ni vidla Pa de vam ne bo (recima) duhcajt, še ena z glabakim besedilam (ad istga benda ki prej): Danes je jasna nočna nebu je pol kurac zvezdkomarji pikajo direktno sredo glave jebat ga toplo jejebat toplo jejebat ga toplo je Ne skrbet, sej počas me bo minilo Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 How do u do? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Miten & Deva Premal - Ishq' Allah Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 The Chi-lites >> Oh Girl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 NI MI MAR KAJ PRAV JE IN KAJ NAROBEVSE KAR VEM JE DA ŽIVIM!!! LAHKO ME LJUBIŠ IN LAHKO ME SOVRAŽIŠ SEBI VERJAMEM IN GREM NAPREJ Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 guns n roses: sweet child o mine Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 jeff buckley: we all fall in love sometimes Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 I Miss You (live) By Blink 182 Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 jeff buckley: dancing in the moonlight Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 The Verve >> Bitter Sweet Symphony 'Cause it's a bittersweet symphony this lifeTrying to make ends meet, you're a slave to the money then you dieI'll take you down the only road I've ever been down You know the one that takes you to the places where all the veins meet, yeah No change, I can't change, I can't change, I can't change, but I'm here in my mold , I am here in my mold But I'm a million different people from one day to the nextI can't change my mold, no, no, no, no, no Well, I've never prayed, But tonight I'm on my knees, yeahI need to hear some sounds that recognize the pain in me, yeah I let the melody shine, let it cleanse my mind , I feel free now But the airwaves are clean and there's nobody singing to me now No change, I can't change, I can't change, I can't change, but I'm here in my mold , I am here with my mold And I'm a million different people from one day to the next I can't change my mold, no, no, no, no, no Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Mother Earth Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Robbie Williams >> Millennium Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Sylvain & Shark - The exit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Celine Dion "I'm Alive" at Star Academie Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Privlekla na plano en star CD. Mišela 3 piše gor In I just call to say I love you. Od...hm...Steve Wonder?? Ali se motim? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 kot da ponujaš ljubezen mi spet v najemteh par kvadratov kjer topel je tvoj objempolna ponosa si končno to noč priznajz belo zastavo v rokah se predajin ne vračaj se več nazaj oba skrivaj upavaoba skrivaj sanjava vem da želiš si da vrnem se spet nocojsploh me ne gane ko rečeš mi da sem tvojdaj stresi name vso krivdo in vse lažikot ranjen lev ki nemirno drhtitvoj pogled se še zdaj bori oba skrivaj upavaoba skrivaj sanjava Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Jst pa kr Vesolje od Yogurta Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Robbie Williams-SEXed up... http://www.youtube.com/watch?v=tOHZhTA-u-k Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 George Michael & MJB-"As" Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 maš še kje čas da ti ga vzamemsamo en košček da povemda dih zastane in misel snameko zaseže tvoj pogled leden si splezal visokoin padel globokoloviš sese ti čas ustavljabeseda ponavljabojiš se da boš zopet moral spati sam med prsti ti polzijo dneviin srca ti več ne trga strasta spet si si narisu vratain sesule so se teorije v prah Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.