ardent 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Bijelo Dugme-Sta bi dao da si na mom mjestu Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Slipped Away - Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Berlin-Take my breath away ...Ko sem imela 4 leta in smo bili s starši na morju in smo v kinu gledali Top gun in jaz sem zaspala na tleh kina ... In nek dan sem se izgubila v naselju in jima povzročila preglavice ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Frank Sinatra - My way Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Doors-Alabama song (kolega se uči in pije pivo, da je bolj znosno, jaz pa pojem, da je še znosneje samo za koga, zanj ali zame?) Privlekla na plano en star CD. Mišela 3 piše gor In I just call to say I love you. Od...hm...Steve Wonder?? Ali se motim? Tako ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Polona in Gušti:MINE LETO......... Bliža se poletni časVsako leto ti in jazPesek, morje, tiho plavLe dotiki morskih trav Okus po koži, ki poznanIn poljub prijetno slanSlišim glas,Zbuja se moj jaz Vsak trenutek, ki slediTelo se trese, hrepeniA mi morje govoriDa si plankton, ki beži Ko živi iz dneva v danKot v vetru kormoranSlišim glasPazi na svoj jaz In ko si tamTi že tako narobe damIn ko si samTi ne priznamDa si le krikIz mokrih sanj Mine leto, si želimPo poteh iz teh stopinjLe da veter me izdaKdaj se zopet srečava A vprašala te ne bom (o, ne, ne)Lepše je, ko reče: Bom!Slišim glasDviga se moj jaz In ko si tamTi že tako narobe damIn ko si samTi ne priznamDa si le krikIz mokrih sanjSi le krikIz mojih sanj.................. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Ayayayayayay Puerto Rico ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Še ena z omenjene Mišele 3 Ordinary world - pa spet malce ugibam, ma mislim, da bo kar Duran Duran! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 A od nih je tota pesmica, jst sem se pa spraševala ... Kjul.http://www.youtube.com/watch?v=FfoHfcB-jj0...ted&search= U madona, pa vsi dobri komadi so od Vaya con dios. Nisem tega vedla prej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 S skupnimi močmi - obvladava! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Še ena z omenjene Mišele 3 Ordinary world - pa spet malce ugibam, ma mislim, da bo kar Duran Duran!Obvladaš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 tori amos: drive all night Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 tori amos: mr. bad man Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Big foot mama - neki sladkega Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Mislem...en The good The bad, The ugly v izvedbi Ramonsov s plate Loco Live iz Barcelona prežene vse težave stran! Če je kateri komad, pri katerem ne morem ostati resna, je to ravno ta! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Beatles - Imagine Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 ONE Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Joan Baez - Love Is Just A Four Letter Word Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Pat Metheny~The moon song Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Summer Wine Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Ivez7RnMesk Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Idrje me pa - usaj ta sabuota - ni vidla Pa de vam ne bo (recima) duhcajt, še ena z glabakim besedilam (ad istga benda ki prej): Danes je jasna nočna nebu je pol kurac zvezdkomarji pikajo direktno sredo glave jebat ga toplo jejebat toplo jejebat ga toplo je Ne skrbet, sej počas me bo minilo sej me le skrbi, da te bo minilo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Howard Jones~What is love ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.