Guest mačona 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Sometimes I get a good feelingI get a feeling that I never, never had beforeAnd I got to tell you right nowI believe, I really do believe that Something's got a hold on me(Oh, it must be love)Something's got a hold on me right now child(Yeah, it must be love) Let me tell you nowI never felt like this beforeSomething's got a hold on me that won't let goI believe I'd die if I only couldI sure feel strange, but I sure feel goodI said, Oh yeahIt must be love(You know it must be love) Let me tell you nowSomething's got a hold on me(Oh, it must be love)Something's got a hold on me right now child(Yeah, it must be love) Let me tell you nowI got a feeling, I feel so strangeEverything about me seems to have changedStep by step, I got a brand new walkI even sound sweeter when I talkI said, Oh yeahIt must be love(You know it must be love) Let me tell you nowMy heart feels heavy, my feet feel lightI shake all over, but I feel alrightI never felt like this beforeSomething's got a hold on me that won't let goI never thought it could happen to meMy heart was heavy when in miseryI never thought it could be this wayLove's sure gonna put a hurting on me I said Oh yeahIt must be love(You know it must be love)Yeah he walks kike love(Yeah he walks like love)And he talks like love(And he talks like love)Makes me feel alright(Makes me feel alright)In the middle of the night(In the middle of the night)Na na na na Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Cradle of filth~Nymphetamine Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 ANYONE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Poslednja pesma o tebiPoslednja pesma o tebi Krajem sedamdesetih dvadesetog vekabilo je u meni nesto od covekaja sam davno mrtav jos od onog dananas troje u sobi i moja sahrana I uvek svecano obecama znam da lazem u sebida cu prestati da se secamovo je poslednja pesma o tebi Ujed za dusu u grlu knedlajednom zauvek bacen sa sedlaizgleda da sam uzalud starionista od snova nisam ostvario Zivim zbog drugih meni je svejednoposle tebe potop nista nije vrednopodmuklo zaboli kao kvarni zubiistina je da se samo jednom ljubi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 californija: ne pozabi me Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 BIJELO DUGME ETO! BAŠ HOČU Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Ti poslušaš Cradle? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Groove Coverage - 21st century digital gir Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Bijelo Dugme - Ima Neka Tajna Veza Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Ti poslušaš Cradle? aha, tudi včasih trenutno pa: jeff buckley: everybody here wants you Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Stupid girls Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Deep Purple - Black Night Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Roxette - Listen to your heart Ah, da bi te objela.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Iron Maiden - Lord of Light Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ita(q)rina 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Gnarls Barkley: Smiley faces Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 AC/DC - Night powler Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 sve je u redusve je uz nas(reci mi gdje i dolazim na rukama...) (jinx) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 krenimo ka nebuono zove nas odavnotamo sve ce opet biti stvarnonema vise cekanjajer nece biti promjenasve je tuisto kao nekadaostavimo sve na zemljidok jos ima vremena........ svi, dodjite na astro party! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ita(q)rina 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Njihov ta svež komad je tud odličen - 'na čemu si ti' .. Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 ma men so oni svetoven bend, pristni k shus.vse si pase, oni sami seb pasejo, men pasejo...med *popolnejsimi* bendi v enem smislu. morda sam zame. men so nad zakon, na kozo pisani, vse mi je svec...sej pravim, so Oni sami. zdej itak plato poslusam po stotih letih... preko rjeke i planine putujemo u daljinetragove smo ostavilitamo gdje smo nekad bilinasa srca nasa tjelavatra voda zrak i zemlja..... nista nije zauvijeki zauvijek je sve.......sve se jednom mora vratiti........ krips!!! svaki put kad pomislimda gotovo je sveokrenem se ti si kraj menei kada trosim putevesto nigdje ne vodeotkrijes mi tajne prolaze cuvar mocvara i travabudan cak i kada spavamotkriva mi tajne prolaze svaki put kad pomislimda nemam vise gdjeokrenem se ti si kraj menei kada sanjam opasne i nemoguce sneotkrijes mi tajne prolaze cuvar mocvara i trava....... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.