Guest mačona 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 aha, tudi včasih aj lav ju. na Tori Amos nisi bila, ne? škoda. potem pa ena zate, original sicer od Stranglersov : Strange little girl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 twist in my sobriety Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Skoraj vse pesmi od Enye so mi , tudi ta, ne vem pa zakaj me hkrati navdaja z grozo. Poslušajte in povejte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 pol pa nom sla poslusat. ce je grozljiva. zdej itak en *moj* komad poslusam, enega mojih *hitov* teh (pac na tem radiu oz. iz tega zanra).k mam zlo rada instrumentalno muzko, sploh ne shizim zlo na vokale.tak lusten jazzich... (Special EFX - ladies man)((uptempo smooth jazz - www.di.fm)) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 6. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 6. julij 2007 ta tema je pihnila včeraj že dve svečki,cajt da zapojem: Teee igree je konec in odprem novo temo Ne več tukaj zapet, temveč v novi temici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 6. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 6. julij 2007 Se vam poje Na planincah ali Smooth operator? kajkoli se vam, samo da čimbolj uživate in si čimveč veselo požvižgavate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 Stranglers~Who wants the world Stranglers~Pin up Stranglers~Waltzin' black Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 pametna babn'ca, kodrlajsa! (bom zaklenila ono ta drugo blazoto, pa se nej tle shtepa dalje ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 6. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 6. julij 2007 dankešen verimač, ej petkovo je in se mi je že parkrat dans nardil kak šmorn,eeeh pride tak dan in taka ideja ker jaz sem po adijevo smolarjevo dans čist nor,ker včasih je pametno bit malo nor, hja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 Madonna***** HEY YOU******* Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 6. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 6. julij 2007 goodbye sunshine, letim jaz veselemu vikendcu naproti mejte se!!čaubau Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Hey you Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Enrique Iglesias - Do you knowHud komad! Ne morem verjet Pa tudi on mi je všeč, pa mi nikoli ni bil. Le kdaj je postal tako dober? (odkar se je s Kournikovo razšel ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 tool: eulogy Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 I had to escapeThe city was sticky and cruelMaybe I should have called you firstBut I was dying to get to youI was dreaming while I droveThe long straight road ahead,uh huh yea Could taste your sweet kissesYour arms open wideThis fever for you is just burning me up inside I drove all night..... to get to youIs that alright?I drove all night...........Crept in your roomWoke you from your sleepTo make love to youIs that alright?I drove all night What in this worldKeeps us from falling apart?No matter where I go I hearThe beating of our one heartI think about youWhen the night is cold and dark, uh huh yeaNo one can move meThe way that you doNothing erases this feeling between me and you I drove all night....... to get to youIs that alright?I drove all night........Crept in your roomWoke you from your sleepTo make love to youIs that alright?I drove all night (hold) I could taste your sweet kissesYour arms open wideThis fever for you is just burning me up inside(hold) I drove all night to get to youIs that alright?I drove all nightCrept in your roomIs that alright?I drove all night(hold) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Da se bo vsaj vedlo, kam naj kdo piše, Torej tisti normalni v temo od Anteja, kmetavzerji pa sem.Pa naprošam Michelle, Diano naj poste preselijo v ono drugo temo Mysti naj ne komentira, ostali pa po mili volji...hm, michele, Diana, Mysti ... kaj se naj pa jaz dam? med normalne al med kmetavzarje eric clapton: tears in heaven Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 men je pa brezveze, da mamo 4 teme(no ena je zaklenjena) na eno in isto temo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 ne ni me ukrotil..me ne more sam mi je pa bedn, da mormo met 4 iste teme, tu se gre bol za preglednost forumovdrgač bi vsak ofnu kake par tem na dan..ne glede na to, da že ista ali podobna tema obstajaen red more bit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 VSAK KI BO OD TEGA TRENUTKA DALJE KAJ POSTNIL V TO TEMO DOBI DIPLOMO KMETAVZERJA IN PRIDE PRI MENI NA IGNORE IN PIKATorej Druidka tudi ti takoj ven!!!!!!!!Zakaj pa na ignore? Imaš pa ostre kriterije. Pa če kdo ne prebere tvojega posta in vseeno tukaj kaj napiše?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Pink floyd~Echoes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 TRAJBA MEN SE TRAJBA V NOGAH VRTI SE Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 Elvis Presley-Always on mine mindhttp://www.youtube.com/watch?v=Gawdjmxdssk Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 Elvis Presley-Always on mine mind Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 Pink Floyd~Another brick in the wall Santana~Black magic woman Mike Oldfield~Discovery Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.