anarhist 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Siddharta - Samo edini Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Dobila na posodo usb player, gor pa skupino Therion, zelo so mi všeč, ker so skombinirali klasiko in rock. Midnight city To mega Therion Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 C. Santana: Samba pa ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 pravljica o mavričnih ljudeh Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 The Exploited – Sex and violence … sex and violence … sex and violence... ...Tra la la laaa ….tra la la laa …TRAaaa LA laaaa LA... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 tole se pa spomnim, Videomix jst pa rajš tole http://www.youtube.com/watch?v=-recskrzunI,(Duranovci v mladih letih ) Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 s to je moj brat preveč moril, tko da rajš Tears For Fears - Mad World,pa sej smo še mladiči, no , pesmi iz otroštva recimo , aja si še neki dodala, ja tam nekje smo bili aja, kako te You tube linke preimenuješ Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 Go awayGive me a chance to miss youSay goodbyeIt'll make me want to kiss youI love you soMuch more when you're not hereWatchin all the bad showsDrinking all of my beer I don't believe Adam and EveSpent every goddamn day togetherIf you give me some room there will be room enough for two TonightLeave me alone I'm lonelyAlone I'm lonelyI'm tiredLeave me alone I'm lonelyAlone I'm lonely tonight I don't wanna wake up with anotherBut I don't wanna always wake up with you eitherNo you can't hop into my showerAll I ask for is one ***kin' hourYou taste so sweetBut I can't eat the same thing every dayCuttin off the phoneLeave me the ***k aloneTomorrow I'll be beggin' you to come home TonightLeave me alone I'm lonelyAlone I'm lonelyI'm tiredLeave me alone I'm lonelyAlone I'm lonely tonight Go awayCome backGo awayCome backWhy can't I just have it both waysGo awayCome backGo awayCome backI wish you knew the differenceGo awayCome back Go awayGive me a chance to miss youSay goodbyeIt'll make me want to kiss youGo awayGive me a chance to miss youSay goodbyeIt'll make me want to kiss youGo awayGive me a chance to miss youSay goodbyeIt'll make me want to kiss you TonightLeave me alone I'm lonelyAlone I'm lonelyI'm tiredLeave me alone I'm lonelyAlone I'm lonely tonight TonightLeave me alone I'm lonelyAlone I'm lonelyI'm tiredLeave me alone I'm lonelyAlone I'm lonely tonight TonightGo awayGive me a chance to miss youLeave me alone I'm lonelyAlone I'm lonelySay goodbyeIt'll make me want to kiss youI'm tiredGo awayGive me a chance to miss youLeave me alone I'm lonelyAlone I'm lonelySay goodbyeIt'll make me want to kiss youTonightGo awayGive me a chance to miss youSay goodbyeIt'll make me want to kiss you Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 ja otroštvo... A link....kopraš povezavo pa jo vstaviš...tam kjer ti pokaže vstavi link...klikaš dalje ...vstaviš ime ....itd. Konec thanks , se mi je zdelo, gre samo v Explorerju, v Firefoxu pa ne DD - Nova luna v ponedeljek, pa še res je Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 uuu, kaki mladiči , so še bili , jst sem pa mogoče že bil, če jebil to kakšen poletni festival v našem razvpitem letu , ups, si mela prav,je blo eno leto prezgodaj ... DD je še od včeraj, je luna začeli neki štekat, no sem šel pa vsaj spat No, tuki sem bil pa res še nekje v vesolju Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 pametno, tukaj je še malo vroče jst sem pa bolj uzadi ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 suncan dan (sunny day) uspelo mi je Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 hvala, morem vadit, da ne pozabim Rod Stewart-Have You Ever Seen The Rain Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 hvala, morem vadit, da ne pozabim Rod Stewart-Have You Ever Seen The Rainprav rada bi ga vidla...rain namreč Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 The Beatles - A Day In The Life Ja, bliža se h koncu še en dan navadnega tempa... Pa vendarle se je izplačal - tako kot vsak... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 pri nas pa že dežuje Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 pri nas pa že dežuje pr nas tudi - grem avto prestavt, da mi ga mal opere Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 kaj je pa tisto pod DD pa luno v ponedeljek.... eto ena naftalinska.... Ko me še ni bilo...... thanks za opozorilo, zdej pa bo, zgleda mi grejo v tej vročini, stvari bolj počasi v glavo no, pa še mal za vajo Ramones - ja, voda je kriva Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pelcha 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 12 stones-broken Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 Dancing to the end of love Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 Alive and kicking Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 http://www.youtube.com/watch?v=x96I8lm8ghM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 STANE VIDMAR : Ne budite me vas prosim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.