klarus 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 *** I Walk Beside You ***There's a story in your eyesI can see the hurt behind your smileFor every sign I recognizeAnother one escapes me Let me know what plagues your mindLet me be the one to know you bestBe the one to hold you upWhen you feel like you're sinking Tell me once againWhat's beneath the pain you're feelingDon't abandon meOr think you can't be saved I walk beside youWherever you areWhatever it takesNo matter how far Through all that may comeAnd all that may goI walk beside youI walk beside you Summon up your ghosts for meRest your tired thoughts upon my handsStep inside this sacred placeWhen all your dreams seem broken Resonate inside this templeLet me be the one who understandsBe the one to carry youWhen you can walk no furtherI Walk Beside You lyrics on Tell me once againWhat's below the surface bleedingIf you've lost your wayI will take you in I walk beside youWherever you areWhatever it takesNo matter how far Through all that may comeAnd all that may goI walk beside youI walk beside you Oh when everything is wrongOh when hopelessness surrounds youOh the sun will rise againThe tide you swim against will carry you back homeSo don't give upDon't give in I walk beside youWherever you areWhatever it takesNo matter how far Through all that may comeAnd all that may goI walk beside youI walk beside you besedilo mi je pa sprinti, pa si ga nekam nalepi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Cascada...everytime we touch...(fajn poslušat k telovadiš) Nevem kaj se je zadnje čase zgodil z mano...saj pravim odklop... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Hmmm... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 So me tisti delfini v filmu earthlings tko zj***l, da sm mogu najdit kontrapol in zdej se slepim z ribcam pa žabcam gremo na morje Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 So me tisti delfini v filmu earthlings tko zj***l, da sm mogu najdit kontrapol in zdej se slepim z ribcam pa žabcam gremo na morje a si mogu dat to pesem zdej si bom pa to pesem skoz pela prav mi je, kaj pa sem firbec Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 A MA KDO Šank rock - Pravljica o mavričnih ljudehtista LIVE verzija!!! Plis plis plis plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!live verzija je čist matr smo pli prtišnjeni, na tem koncertu hvala, da si mi obudila spomine sam studijsko verzijo na muli jo probi poiskat.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 skid row: i remember you Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Loreena Mckennitt...Caravanaseraitooo bejbi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 A maš že zvočnike.... ja. že 10 minut sam ne znam pa prklopit, da bi na 6 od kinota špilal Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Crvena Jabuka-Volio bi da si tu Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 na tv SLO2se je začeu posnetek koncerta terra folka s sinfoniki in gosti kašna fajn spremljava za ircat sam se ne sme Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Seveda se sme, ampak v temah, ki so namenjene temu. Si tud sam eno tako odprl, drugač maš pa še strani članov, kjer puščaš komentarje pa os-e. Kva b še rd, dedc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 live verzija je čist matr smo pli prtišnjeni, na tem koncertu hvala, da si mi obudila spomine sam studijsko verzijo na muli jo probi poiskat.... Nimam mule No še vedno naprošam za Pravljico o mavričnih ljudeh (v živo) .... če kdo ni vidu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 http://www.youtube.com/watch?v=DVr0mWf-bV8 Dinah Washington - What A Difference A Day Made se se spomnite... lušna pesem ... sem šla poslušat zaradi naslova. mystic dream. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Namesto muzike, so mi poslali to http://qsgirls.cn/?idAff=35 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 http://www.youtube.com/watch?v=OeV_1QvHgVw Boundzound - Louder http://www.youtube.com/watch?v=paYcrSBbkWkžSafri Duo - Played-A-Live KELIS-LIL STAR. JUST HOLD ME. MARIA MENA- Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 diana tale bo zate lohka tut ok, k mas hima rada sunrise avenue mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Metal Queen Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Dobila Pravljico o mavričnih ljudeh! V živo!Kolk je fajn.... Pečem fotru CD za v avto, ker vedno ko kam greva skupaj z njegovim, sem primorana poslušati siddharto...tko da...mal spremembe. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Metal Queen tale tema je zakon.k bonbonjera(forrest gump)nkol ne veš, kwa boš dobu sam uglaunem pa skos kej fajnga Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Mich, mi jo pošlješ na gmail?Ti bom zdaj... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 The sum 41 - Noots Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 KLIK Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 tale tema je zakon.k bonbonjera(forrest gump)nkol ne veš, kwa boš dobu sam uglaunem pa skos kej fajnga Fajn Pa še eno mam tle P.S.: Upam, da link dela in da je s komadom vse Ok - visim namreč za neko počasno škatlo od compjutra in na počasnem netu, pa ne morem youtube poslušat Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.