vilamalina 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 pa tudi tile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 joj pa tile! Karmacoma - Massive Attack feat. Tricky Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 http://www.dailymotion.com/relevance/searc...rn-to-innocence Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 joj pa tile! Karmacoma - Massive Attack feat. Tricky pa meni še mmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 pa še malo za dobro voljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 pa še malo za dobro voljo Viš, pr takšnem tipu bi bla pa komot vzdržna Beautiful Things Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Think About me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 REM: Mad World; iz filma Danny Darko; občutki shizofrenikaTo je komad od Tears for Fears, ki ga v filmu Donnie Darko izvajata Gary Jules in Michael Andrews. http://imdb.com/title/tt0246578/soundtrack Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Viš, pr takšnem tipu bi bla pa komot vzdržna icon_smile_big.gif me veseli, da sem ti dala mušter kaj iskat, pajkovka. no, za zjutraj pa še eno, ki je primerna za take dneve melodrom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Grateful Dead - Scarlet Begonias Spomini Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Freed From Desire Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Eurythmics - Sweet Dreams Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Crying Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Oh ah ja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 I Hate you Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Natalia Oreiro: Me muero de amor Es que me muero de amor si no estás,me muero y no puedo esperar,necesito tenerte aquí, junto a mí,sin tu amor no puedo seguir.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Lucio Battisti - Con il nastro rosa Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 mmm, petek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Foreigners: What love is? Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Zadnje čase se dogaja,ko nastopi leto zmaja.scena čudna, ki ne dihain so čustva sred prepiha.Misel nate me zavaja, sneg ostaja vse do maja. kratki dnevi brez novice,prazno gnezdo lastovice. živim v veri da si srečen,živim v veri da si tupreveč razmišljam in to nočemse pretvarjam da sem kulzavidam parom in njih sanjevsak dan isto samo sranjein nenehno to iskanjezdaj ko sama jem kostanje upanje umira z manoin z jutrom znova se rodivsak tvoj kos ki diha z manoin kača, ki na prstih spi trezna jutra poželenjaa ne vidiš mi hotenjako odnašajo tokovise izgubljaš med valovigrizem prste od nervozeizgovarjam nebulozein nešteto tvojih likovvara me privid dotikov Gušti in Polona: Živim v veri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Deuter - Dawn Shimmer Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Robbie Williams-Suspicious minds Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 New Baccara: IN MY FANTASY Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 New Baccara: IN MY FANTASY Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 3 Doors Down - Here without you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.