Ksenia 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Milten & Deva - Heartbeat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 punce, kaj pa ta: http://www.youtube.com/watch?v=w3BH9hKNPoIMichael Bublé - Feeling Good Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 o še ena v klubu Bublejčka a poznaš You don't know meo jeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 o jeeeeeeee! Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Billy's private parking: Modra pravljica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Sugababes - About you now Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Abba- Dancing Queen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Pet shop boys-DOMINO DANCING Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Dan Gibson: Northern Inlet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Habla me.....Gipsy Kings Jih že doooooooooooooooooooolg nisn poslušal, pašejo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Talking Heads - City Of Dreams Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 J.S.Bach: Preludij in fuga, dis-mol, WTK 2 sej se hecam.. to ne spada pod to temo.. ampak je moja pesem počutja, ker jo ravnokar vadim pa zraven zgubljam živce!!! tega vam ne privoščim.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Beautiful dawn - lights up the shore for me.There is nothing else in the world,I'd rather wake up and see (with you).Beautiful dawn - I'm just chasing time again.Thought I would die a lonely man, in endless night.But now I'm high; running wild among all the stars above.Sometimes it's hard to believe you remember me. Beautiful dawn - melt with the stars again.Do you remember the day when my journey began?Will you remember the end (of time)?Beautiful dawn - You're just blowing my mind again.Thought I was born to endless night, until you shine.High; running wild among all the stars above.Sometimes it's hard to believe you remember me. Will you be my shoulder when I'm grey and older?Promise me tomorrow starts with you,Getting high; running wild among all the stars above.Sometimes it's hard to believe you remember me James Blunt: High Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Pomaranča-Soldat Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Putokazi: Naranča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Novi Fosili - Reci Mi Tiho Tiho , Reci Mi Najtiše Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Pomaranča - Krvave čipke Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 mina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Dionne Warwick - All the love in the world Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Spet so na lagerju Nudiči... Včeraj in dans mi full pašeta ta dva komada... Nude-Povej mi zakaj Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 ABBA - Thank You For The Music Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Polona in Gušti: TRIP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 ABBA - I Have A Dream(I Believe In Angels) Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.