Nature 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Terry Jacks - Seasons In The Sun Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Poglej drevo kako je mirno vdano, čaka novo pomlad,čeprav mu je vse znano! Si videl ptico, ki je zletela z vejeima vse nebo čeprav ničesar ne seje! Ko boš spet spreminjal svetpovem ti.. ne računaj name.meni je tak kot je všeč,ker je sonce v očeh..in v srcu ljubezen.. uživam, ko gledam te pisane slike,a tebi je vse le kamen spotike.nič ti ni prav, v sebi drugačerazvajen si otrok, ki kvari igrače. Ko boš spet spreminjal svetpovem ti.. ne računaj name.meni je tak kot je všeč,vedno znova me prevzame Ko boš spet spreminjal svetpovem ti.. le nase si jezen.meni je tak kot je všeč,ker je sonce v očeh.. ne računaj name! Ylenia: Ne računaj name Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Cool -....teli fantje so pa men všeč ja..res so fajn. Men je najbolj fajn pevec skupine--- Boštjan. Zdjle pa poslušam tole:Nuša Derenda-Boginja ..to srce le zapuščeno je...prah na njemu zbira se... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 za dobro voljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 i'm not the onewho's so far awaywhen i feelthe snake bite enter my veinsnever would i wanna be here againand i don't remember why i came (godsmack- 'voodoo') Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Thom Pace - Maybe Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Ylenia: Preveč je vsega Ne glej me, veš da vse zdržim,morda me tvoj pogled premami.Pogumna sem, a se bojimin se samo smejim tako s solzami. Ne glej me, kot bi razumel, ne rabim tvojih rok na rami.Ti zame nimaš več besed,ker ruši se mi svet tu pod nogami. Preveč je vsega naokrog in tudi v moji glavi.Preveč ljudi, preveč besed, preveč korakov v topli travi.Preveč je vsega in odveč je vse, kar mi ponujaš.Če si hotel kaj drugega, potem zelo zamujaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Umrl Toše Proeskihttp://trendi.siol.net/default.aspx?site_i...d=425&pgn=1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 http://youtube.com/watch?v=iq7BFAJW-2o počivaj v miru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Umrl Toše Proeski R.I.P Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Umrl Toše Proeskihttp://trendi.siol.net/default.aspx?site_i...d=425&pgn=1 ... sm prebrala članek pa že zjutri mi je sošolka povedala ... ojoj to je pa res žalostno Colbie Caillat - Bubbly Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Mendelssohn-Violinski koncert ??? v izvedbi Nigela Kennedyja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Anja Rupel & Toše Proeski - Skrajni čas http://www.youtube.com/watch?v=VD-__qH3GLk xrosex Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Mendelssohn: Italijanska simfonija !! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Branje besedila obvezno! All wound upOn the edgeTerrified Sleep disturbedRestless mindPetrified Bouts of fearPermeateAll I see HeighteningNervousnessThreatens me I am paralyzedSo afraid to die Caught off guardWarning signsNever show Tension strikesChoking meWorries grow Why do I feel so numbIs it something to do with where I come fromShould this be fight or flightI don't know why I'm constantly so uptight Rapid heartbeat pounding through my chestAgitated body in distressI feel like I'm in dangerDaily life is strangled by my stress A stifling surgeShooting through all my veinsExtreme apprehensionSuddenly I'm insane Lost all hope for redemptionA grave situation desperate at best Why do I feel so numbIs it something to do with where I come fromShould this be fight or flightI don't know why I'm constantly reeling Helpless hysteriaA false sense of urgencyTrapped in my phobiaPossessed by anxiety RunTry to hideOverwhelmed by this complex delirium Helped hysteriaA false sense of urgencyTrapped in my phobiaPossessed by anxiety RunTry to hideOverwhelmed by this complex delirium Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Mystica, thx If You're Not the One Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Don Henley - Eagles - The Boys Of Summer Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Nick Lachey - I cant hate you anymore http://www.mtv.com/news/photos/n/nick_jessica_retrospective_051005/02.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Eagles - House Of The Rising Sun Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Nick Camen - I Promise Myself Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Joy - Touch By Touch Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Toše & Antonija Mhmm, oba sta sexy No škoda ga je. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.