mayan 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 lepa:8): )'m blue Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Sweet - Funny funny Melodija, ki mi ne gre iz glave.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 federico baltimore--sweet worlds Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 strelka, spet ful lepo, you're teasin' me (sam to ni tomi in tud ne hesse siddharta) wow saj nikoli ne bi bilo prav da prekinem prejšnjo pesem, zato... for mystica and all the girls, wemen Aisha Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 asociacijein spet hvala mystica I know him so well love me (me me me) Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 the truth is, that he's the one who makes my knees shake straight to the bank Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Memory :2src: :2src: Čeprav meni je bolj všeč v izvedbi Barbre Streisand - Memory Ko smo ravno pri njej -> Woman in Love :2src:Kako dolgo že nisem tega poslušala. Zakon! Vsi poznamo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 mah sploh ne sem iskala od bowie-a Cat people pa ni lih no, pa dobiš en švicarski duo captain of her heart chantam danes.. not so very me, but a man's gotta do what a man's gotta do.. lp :2src: :2src: Čeprav meni je bolj všeč v izvedbi Barbre Streisand - Memory Ko smo ravno pri njej -> Woman in Love :2src:Kako dolgo že nisem tega poslušala. Zakon! Vsi poznamo res Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Jon & Vangelis - I'll find my way home Za Mayan:http://www.youtube.com/watch?v=AYT7y6lFJtw&mode=related&search= Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 defining moments--random wondrous things Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Za Mayan:http://www.youtube.com/watch?v=AYT7y6lFJtw&mode=related&search= lol nature Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 saafi brothers--something outside Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Air Supply - Making Love Out Of Nothing At All http://youtube.com/watch?v=6lE6Htee0sA Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ponosna na vas.. maste svojo glasbo.. mama naj ti bo, nature:ti si mi u krvi ne me linčat-- Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 outolintu--a world of delusion Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ne morm večmoya še enkrat Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ponosna na vas.. maste svojo glasbo.. mama naj ti bo, nature:ti si mi u krvi ne me linčat-- Lepa, zares lepa... Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ok, nature, mogoče je bil lapsus da si dala druge videe kakorkoli, lep pozdrav Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Kako to misliš da sem dal druge videee...Nisem dal drugih video,najprej sem ti dal link do Foreigner: I Want To Know What Love Is, zato ker si trdila da oni to ne pojejo in da ne najdeš...No pa še enkrat: http://youtube.com/watch?v=eXtR-M77j78 Magazin - Ti Si Želja Mog Života http://youtube.com/watch?v=xvrk1MafGjM Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Chicago Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Plain White T's - Hey There Delilah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Starfire - It's got to be perfect! Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 JustBe Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 moja pesmica Dan D~Voda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Drunkenmunky - Calabria Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.