Nature 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Sinead O'Connor - Nothing Compares To You http://youtube.com/watch?v=MLCLdCof1o0 Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Dido: here with me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Abba: The winners take it all Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Moja misel je tvoja.Moja zelja se spleta v svet besed.Tvoja moja,je resnica in v njej je najin svet.Ljubezni lacensi nasel v meni jo z menoj,postal drugacen, postal si moj. Le s tebojlahko se smejem, ljubim, jocem,le s teboj sem res jaz.Le s tebojlahko zivim tako kot hocemin s teboj obstane cas. Moja sreca je tvoja.Tvoja leta so ujeta v mojo dlan.In z obemase objema nekdo, ki ni vec sam.Kako te ljubimtako zelo postal si moj,vse kar cutim, je le s teboj. Le s tebojlahko se smejem, ljubim, jocem,le s teboj sem res jaz.Le s tebojlahko zivim tako kot hocemin s teboj obstane cas. Le s tebojlahko se smejem, ljubim, jocem,le s teboj sem res jaz.Le s tebojlahko zivim tako kot hocem M.Zore: Le s teboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 me ne boš vprašal.. kako sedaj preživljam časme ne boš stisnil k sebi in pregnal s sveta ta mraz ker vsako popoldnegrem na tvojo strannič več ne jokamnaj ne bo te sram prinesel si mi pomlad.. še vedno mam dost' tebe, da si olajšam časčetud me kdaj zazebe je vsaj tvoj ta mraz ker vsako popoldnegrem na tvojo strannič več ne jokamnaj ne bo te sram mogoče resin potem letim, letim od tod praviš naj ti ne težim.. kaj tam čist vsak dan visimin naj raje nekam grem, a jaz kričim, kričim za tvoj objem mogoče že to popoldneže ta večerte morda uzrem.. Neisha: Vsako popoldne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 I belive (but most of the time it looks like this is just a big fat lie) Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Abba: The winners take it all Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Kelly Family - An Angel http://www.youtube.com/watch?v=cqKymstwvXs Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 A.Mežek: Jok na dežju Anouk: One word Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 za mici - inspired version maddone Live to tell iz časov ko je ljubila Seana Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 William Orbit - Barber Addagio for Strings Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 James Blunt: You're beautiful You're beautiful. You're beautiful.You're beautiful, it's true.I saw your face in a crowded place,And I don't know what to do,'Cause I'll never be with you. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Fancy: Flames of love http://youtube.com/watch?v=CC6XrRzl_Kw Fancy - Bolero (Hold Me In Your Arms Again) http://youtube.com/watch?v=6unyAJPKXQE Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Oliver Onions - Santa Maria Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Beatiful Maria http://www.youtube.com/watch?v=xnAI9Q8Y5hI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 lolypop lolypop u lalala lolypoplolypop lolypopu lalalala...;-) Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 danzig-mother Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 DMX - Party Up Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Azra - Plavi golub Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 disposable teens MM Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Dido: I'm no angel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.