Pujsita 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 No estamo solos Sem nasla vceraj, moja najljubsa izvajalca, nisem imela pojma, da sta tole posnela zame Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Šta su meni ove ranejedna više, jedna manješta je to, još jedan oziljakkada riječ u grlu stanesve su niti pokidanečovjek mora biti jak Sada dijeli se.. jedna ljubavjedno srce, jedan svijet.. Ref.Život stati neče ako izgubim te jašta je tuga, drugo lice srečebiče bolje od ponedjeljkaživot stati neče ako izgubim te janeka rijeka prijatelja tečebiče bolje od ponedjeljka Šta su meni ove ranejedna više, jedna manjašta je to, još jedan ožiljaksve su priče ispričanei ruke su odvezanesvojim putam ide svak.. Danijela: Život stati neče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Queen - Who Wants to Live Forever Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Closing time.. open all the doors and let you out into the worldClosing time.. turn all of the lights on over every boy and every girlClosing time.. one last call for alcohol so finish your whiskey or beerClosing time.. you don't have to go home but you can't stay here I know who I want to take me homeI know who I want to take me homeI know who I want to take me homeTake me home Closing time.. time for you to go out to the places you will be fromClosing time.. this room won't be open till your brothers or your sisters comeSo gather up your jackets, move it to the exits I hope you have found a friendClosing time.. every new beginning comes from some other beginning's end I know who I want to take me homeI know who I want to take me homeI know who I want to take me homeTake me home Closing time.. time for you to go out to the places you will be from I know who I want to take me homeI know who I want to take me homeI know who I want to take me homeTake me home Closing time.. every new beginning comes from some other beginning's end Green Day: Closing time Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Green Day: Good Riddance Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Coming around again Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Krishna Das - Kalabinashini Kali in Krishna Das - The Goddess Suite Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Tinkara Kovač - Še tam ne Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 Oliver Mandić Pitaju me pitajuPomagajte drugovi Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 Bindu - The Dream Is Over ... ko se konča vsako upanje, odpadejo tančice, končajo se sanje, in končno uzremo čisto Resničnost ... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 u2-With or Without you Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 I can still remember, long agoLiving in the fast lane, never slowAnd nothing that could come between me and you I still hear the words I thought were cheapYou should always look before you leapAnd I never realised those words were oh so true I hope that you can hear meThough you're living in another worldThrowing shadows upon earth In your eyes, I could drown and still surviveIn your eyes, I could see how to live my lifeBut if only I knewThat chances were fewMaybe I would still be with you Several thoughts I can't defineLiving on a dream, seems like a crimeBut every now and then it's hard to ignore 'Cause only in my dreams I find a cluewhen i try to build a memory of you.. Sylver: In your eyes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 cecilia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 yves larock: rise up Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Thom Pace - Maybehttp://youtube.com/watch?v=QN0fhT67x08 Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 The Beatles - Across the Universe Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Zdaj še čudoviti komad Moghul Gardens od Prem Joshue, potem pa spat. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Led Zeppelin~Stairway to heaven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.