Zasavka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Malo klasike: Luigi Boccherini - Menuet MENUET Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 O thanx Zasavka za direktni link!!!! poslusam! (pa zvizgam zraven, k pr taki muzki ne morem nesodelovat ) uh kok fantasticn, kr roke so se mi spotile! dejte se kej tacga! (jaz obozujem klasiko, mravljince dobivam, sam zal se nc ne spoznam, poznam par komadov pac, na primer blazno shizim na onega albinonija tud - ki nisem edina, k nanj shizi, ga je ze orson welles v procesu mel pa se v vec filmih sem ga zasledila, sam nc cudnega, k je spon komad... sam ne vem naslova.... morda nek adaggio al nekaj, pojma nimam, pozabla, v glavnem se, se, se... take muzke! x!x) si ga grem se 1x dat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 evo klasika: (moja najljubša)Ravel - godalni kvartet v F-duruMendelssohn: Italijanska simfonijaBeethoven: Pastoralna simfonija za romantike pa svetujem Chopinov 2.klavirski koncert v f-molu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 evo nasla... tole poslusam do konca, pol pa lohk umrem. to morjo na mojem pogrebu rolat. meshe' (mravljinci!) (*sej se mi je zdel da je nekaj v g molu ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Thanx Zasavka (ta mi ni tok gud, mi ni vsec ritem prevec, me ne potegne not, nc mravljincev ne cutm ) Thanx Doorwoman, si bom sla mal preposlusat to. ja, chopin mi je vsec (riba z devico ) tudi beethowen mi je zlo vsec, tud bach, o sej res, si grem kakega Bacha dat, k je tak lahkoten pa tak, dinamicen....ceprav so mi pa vsec tud kaki *tezki* bolj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Thanx Zasavka (ta mi ni tok gud, mi ni vsec ritem prevec, me ne potegne not, nc mravljincev ne cutm ) Thanx Doorwoman, si bom sla mal preposlusat to. ja, chopin mi je vsec (riba z devico ) tudi beethowen mi je zlo vsec, tud bach, o sej res, si grem kakega Bacha dat, k je tak lahkoten pa tak, dinamicen....ceprav so mi pa vsec tud kaki *tezki* bolj.men je pa tale SVETOVNA, še posebej, če jo trboveljska pleh muska igra!!! ( ta le je bla bolj zame, priznam ) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 sej tko nekak sem jo tud *vidla*. haha Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Lenny Kravitz: Calling all angels Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Yanni - Live At The Acropolis Ko bi le lahko to enkrat slišala v živo! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 MENUETuh se 1x sem sla tole poslusat, res mega....jaz tok shizim, ce je muzka popolna, da so vsi nivoji zapolnjeni.. da je vse.... skladno... tole me blazno spominja na en komad, na katerga total shizim (milijardkrat poslusala na ful gas), za katerega pa ne vem, kaj je sploh, kdo je avtor in vse... k ga mam na enem posnetem cd.ju, kjer je Mobijeva muzka (filmska itd.). in to NI mobi, kot se je izkazal...in ne vem kaj je.... je tko mal 'komorno' al kaksno, podobno kot tole...ceprav sem mislila da je kak bach...skoda k se nic ne spoznam. lohk bi zapela, zazvizgala, pa bi prec vedl... sam se me ne slis. v glavnem blazno si zelim ubost un komad. (in pojma nimam po kaksnem kljucu to iskat...)mogoc mi kr uleti nekak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Disco 80 made in France zakon komad! zdej pa en zmesan inu krasen: Marsa, zna bit, da je Bach....bos enkrat zazvizgala lahko mi ga tudi posljes, poznam ljudi, ki ti ga najdejo nedvomno (ker bacha se da zelo dobro semplat pa se zastonj je, ker je ze tako dolgo mrtev)Drugace pa Bach...zmesanec funky Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 lahko mi ga tudi posljespo cem? s cim? saj to.. jaz ga ZE znam odpet odzvizgat in vse... sam: evo ze zvizgam... kaj pa zdaj? a ves ker je? evo zdle si ga bom dala gor (nasla CD )sam ne znam nc... tko, skopirat pa to (da bi ga nekam fliknila in od tam pol pac predvajala, saj TO ze stekam ). oz. ce mislim da znam, pol nc ne dela. evo ze poslusam: moby (kaj pa jaz vem kero plato oz, ker njegov mix)..je razna filmska muzka, mission impossible in vse zivo, james bond..... pol pa en komad tud, k mi je bil tok gud.. pa je blo podobn kot s tem 'komornim'.. kr nekje sem ga slisala (po tv - in se je izkazal, da je bil v filmu Obala)... tko da, mi je gud moby. po ful mescih poslusam! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Marsa, a misliš tegale: Moby - Porcelain (Original Version) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Marsa smotka sem mislila, da bi dala CDv racunalnik, in mi poslala tisti komad kot priponko.pol bi jaz naprej vohljala... meni se pa pleseeeeeeein ze eno uro migam tu PATA PATAAAAAAAAA Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 The Pretenders - I'll Stand By Youhttp://youtube.com/watch?v=mFSOe1xagCE Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Marsa smotka sem mislila, da bi dala CDv racunalnik, in mi poslala tisti komad kot priponko.pol bi jaz naprej vohljala...meni se pa pleseeeeeeein ze eno uro migam tu PATA PATAAAAAAAAA Opala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Bonnie Bianco - Miss You Sohttp://youtube.com/watch?v=XhfopvpeK1s Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Piet Veerman - Sailin' Home Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Eva Cassidy - Fields of Gold :2src: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Pulsedriver - The whistle song Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 uaaaa kako pase tak glas... JOHNNY (ampak se vedno grem plesat!) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Palalalačinke!!!! x:px x:px (ne, ni napačna tema Kuharica Uharica ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 nehaj jest samo proso, skrajni cas! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 evo nasla... tole poslusam do konca, pol pa lohk umrem. to morjo na mojem pogrebu rolat. meshe' (mravljinci!) (*sej se mi je zdel da je nekaj v g molu ) uh se 1x sem sla tole poslusat, res mega....jaz tok shizim, ce je muzka popolna, da so vsi nivoji zapolnjeni.. da je vse.... skladno... tole me blazno spominja na en komad, na katerga total shizim (milijardkrat poslusala na ful gas), za katerega pa ne vem, kaj je sploh, kdo je avtor in vse... k ga mam na enem posnetem cd.ju, kjer je Mobijeva muzka (filmska itd.). in to NI mobi, kot se je izkazal...in ne vem kaj je.... je tko mal 'komorno' al kaksno, podobno kot tole...ceprav sem mislila da je kak bach...skoda k se nic ne spoznam. lohk bi zapela, zazvizgala, pa bi prec vedl... sam se me ne slis. v glavnem blazno si zelim ubost un komad. (in pojma nimam po kaksnem kljucu to iskat...)mogoc mi kr uleti nekak. Ne skrbi. Saj veš, da te bo komad sam našel. Še en komad, ki me gane, čeprav je bolj paraden: Sir Edward Elgar - Pomp and Circumstance March no.1 (na posnetku dirigira sam Elgar) Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.