Guest Mačona 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Survivor - Burning Heart Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Gotan projectti tole je pa dostkrat na enem net radiu, k ga veckrat poslusam in je tud men kr zlo vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 ti tole je pa dostkrat na enem net radiu, k ga veckrat poslusam in je tud men kr zlo vsec. aja? katerem, če se mogoče spomniš? ja, mi paše zadnje čase, skoraj nič drugega ne poslušam, pa se kar ne naveličam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 ne k sem sam na bend (?) pozorna, tud zato se mi zdijo kul, k majo ocitno en svoj stil, k vedno vem, da so oni. Bom zdej bl pozorna oz. pogledala se komad, ko bo, pa civknem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 jp, majo čist svoj stil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 nasla (in poslusam) enga Mobyja, k mi je tud zlo vsec: This is my dream pa seveda tale komad je dbest (): Mission impossible pa se (*to je vse na temle mojem CDju in se vec, sam unga komad pa se vedno nisem nasla, itak mislim da morda sploh ni moby >vec, je sam pac na istem CDju) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 The Road to Hell - Bruce Dickinson Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Andrej Šifrer: Ko zvonovi zapojo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Hellowen - Revelation Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 The Perishers: Nothing like you and I Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Jewel - Hands Foolish games Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Lepa! Tabu - Dobra vila Sploh pa so mi Tabu najboljši slovenski bend (poleg Elvis Jacksonov) xsrcx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 ... po včerajšnjem žuru kar ne morem zbrisat te muzike iz glave.Obožujem trebušni ples! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Laura Paussini: Amores extranos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Laura Paussini: Amores extranos v italijanščini mi je še lepšaLaura Pausini -Strani Amori Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 W.A.S.P. - Wildchild Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Only time will tell Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 And I love you so.The people ask me how,How I’ve lived till now.I tell them I don’t know. I guess they understandHow lonely life has been.But life began againThe day you took my hand. And, yes, I know how lonely life can be.The shadows follow me, and the night won’t set me free.But I don’t let the evening get me downNow that you’re around me. And you love me, too.Your thoughts are just for me;You set my spirit free.I’m happy that you do. The book of life is briefAnd once a page is read,All but love is dead.That is my belief. And, yes, I know how loveless life can be.The shadows follow me, and the night won’t set me free.But I don’t let the evening get me downNow that you’re around me. And I love you so.The people ask me how,How I’ve lived till now.I tell them, "i don’t know." VONDA SHEPARD: And I love you so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Woman of Ireland Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Shirley Basey: Diamonds are forever Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.