tinka 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 and now something completely different: Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 , dans pa res spi lol Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 non kapito, non kapito, je dejala in se nasmejala je Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Fergie: Big girls don't cry Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 The beatles: Let it be Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 The beatles: Let it be Jaz pa najraje poslušam spletni radio SKY.fm, res mi je zakon! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Gušti in Polona: Tukaj in zdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Children Of Bodom - She Is Beautiful Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Nasla sem 'svoj' komad!!! (milina ) sam kot nalasc ga velik del manjka! :xx!: mogoce kdo ve odkod (iz kerga Mozarta) je to, pa da celga se da slisat (tko k pr men na cd-ju).....(*k sem postekala, da mora bit Mozart to, pa sem pol pod tem pojmom iskala)v glavnem, yess, vsaj nasla sem ga oz. se rpepricala, cigav je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 katie melua: i tkink its going to rain today Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Gušti in Polona: Trip Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Plavi Orkestar - Sava tiho tece Magazin - Ti Si Zelja Mog Zivotahttp://youtube.com/watch?v=xvrk1MafGjM Natura..vidim,da so ti hrvaški komadi tudi všeč..Tako kot meni... Super okus... Jz sem pa včeri poslušala po dolgem času spet tale komad..In si ga ne morem zbiti iz glave..... ZDRAVKO ČOLIČ-Ti si mi u krvi......... A ni lep... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Beethoven - Pour Elise in še nekaj novejših:Secret Garden - Lotus MeditationKarunesh - The Day Begins Cute ThingsBelieve in Yourself in še malček bolj veselaRichard Clayderman - Smiling Joey NAJ VAM POLEPŠA DAN IN OGREJE SRČKA! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 katie melua: just like heaven Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Katie Melua - Just Like Heaven druidka sem samo popravila da lahko še drugi poslušajo Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 druidka sem samo popravila da lahko še drugi poslušajo ti kar pa še vedno katie melua na sporedu: blame on the moon Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Iron Maiden - Rainmaker http://www.smeski.com/razni/narava/rain.gif Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 gentleman: children of tomorrow Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Nasla sem 'svoj' komad!!! (milina ) sam kot nalasc ga velik del manjka! :xx!: mogoce kdo ve odkod (iz kerga Mozarta) je to, pa da celga se da slisat (tko k pr men na cd-ju).....(*k sem postekala, da mora bit Mozart to, pa sem pol pod tem pojmom iskala)v glavnem, yess, vsaj nasla sem ga oz. se rpepricala, cigav je. raziskujemo! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Natura..vidim,da so ti hrvaški komadi tudi všeč..Tako kot meni... Super okus... Jz sem pa včeri poslušala po dolgem času spet tale komad..In si ga ne morem zbiti iz glave..... ZDRAVKO ČOLIČ-Ti si mi u krvi......... A ni lep... Ja,res je zelo lep Imava pa zares isti okus... Parni Valjak - Ljubavnahttp://youtube.com/watch?v=QQqtfJB3M-g Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 raziskujemo!o, yes, thanx!!! ~ Macona evo zdej je na tem radiu k poslusam (sky fm - datempo lounge) Gothan project - epoca. sam obstajajo tud boljsi komadi, sam je glih ta pac pa sem se nate spomnila. ~ men je tud vsec kaksen Zdravko Colic. npr. Glavo luda! pa se kej ma dobrega (mislim da je bik s sco ) uh moram si kaksno yugo ubost, kaksne BG bande, recimo Idole al pa sarlo, sej res, jess!kwa se tkole vse clovk spomn, da obstaja! to je bil pa 1. komad k sem se ga na basu naucila (no ja, razen smoke on the water pa tega): zdej pa poslusam african reggaeVcas sem cist shizila.no sej se zdaj. zadnjic sem bla zunaj pa je glih ex tip rolal muzko pa ga je dal zame. uhhh, kar asociativno iscem in najdem vse zivo,na tole sem total shizila, celo plato mam se po 20 letih shranjeno v seb, vsak tonchek. Orion - metallicato pa je blo! men najboljsa plata (pa ride the lightning) uaaaahhhhhh. kaksen solo - za zjokat!!!cist meshe'!grem cd poiskat pa celo master of puppets poslusat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 No Doubt: Running Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 sej pol pa neham in se skipam vn iz teme in me najbrz spet dolg ne bo. ampak poslusam tole in moram delit :Fade to black ( ...)mi je vsec tko *popolna* muzka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.