Lisbona 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Ja,res je zelo lep Imava pa zares isti okus... Parni Valjak - Ljubavnahttp://youtube.com/watch?v=QQqtfJB3M-g Spet po mojem okusu... Parni Valjak-Sve još miriše na nju................. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 a tle na tem youtubu pa res VSE najdes al kwa! se nekaj sem se spomnila k shizim: sex drive - doa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 System Of A Down - Soldier Side Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Spet po mojem okusu... Parni Valjak-Sve još miriše na nju................. Džo Maračić Maki - Dovidjenjahttp://youtube.com/watch?v=94KEz5pxUsI Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 a ne? (sej majo velik textov dobrih) tole je pa tok neki starga, sem bla se cist mickena. ampak okol padla.hotla narest priredbo enkrat, nekoc. (sparks - this town ain't big enough for both of us) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Džo Maračić Maki - Dovidjenjahttp://youtube.com/watch?v=94KEz5pxUsI Kje si pa to pesem najdu???Full je stara.. Sam je lepa. Morem pa priiznat,da sem jo zdjle prvič slišala...Lepo besedilo.. Ena za tebe...Upam,da ti bo všeč.Ni tako stara..Sam je pa lepa. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 evo sam se tole... pol pa res neham. (mam neko glasbeno... hm. nekaj pac ) no, glede na to, da mam rada *popolno* muzko, da je vse nekak... 'zapolnjeno' (najveckrat, po 2. strani pa mam rada tud minimal)...v glavnem, tole plato sem kupla sosolcu (sicer vasmu prfoxu - pac od enih) - singelco. v 5. razredu za r.d. 12 let pa to. no tko, men je tole recimo muzicno nad perfektno. (i wish i've never been born at all ... .... so you think you can love me and leave me to die ...oh babe, can't do this to me babe... ...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Kje si pa to pesem najdu???Full je stara.. Sam je lepa. Morem pa priiznat,da sem jo zdjle prvič slišala...Lepo besedilo.. Ena za tebe...Upam,da ti bo všeč.Ni tako stara..Sam je pa lepa. Ja,je mi všeč Hvala! In dve zate:Neda Ukraden - Zora je ...http://youtube.com/watch?v=lWJT3FRvn4UCrvena Jabuka - Volio Bi Da Si Tuhttp://youtube.com/watch?v=VTIyBsn-yPY Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 :vragec: is this the real life?is this just fantasy?.. no escape from reality... open your eyes, look up to the skies and see.... ... anywhere the wind blows (burja pa to ) doesn't realy matter to me... goodbye everybody, i've got to go.... (ta del je pa za mantis) (but:) we will never let you go! x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Mika: Grace Kelly I could be loathsomeI guess Im a little bit shyWhy dont you like me?Why dont you like me without making me try? I try to be like Grace KellyBut all her looks were too sadSo I try a little FreddieIve gone identity mad! I could be brownI could be blueI could be violet skyI could be hurtfulI could be purpleI could be anything you likeGotta be greenGotta be meanGotta be everything moreWhy dont you like me?Why dont you like me?Why dont you walk out the door! How can I help itHow can I help itHow can I help what you think?Hello my babyHello my babyPutting my life on the brinkWhy dont yo like meWhy dont you like meWhy dont you like yourself?Should I bend over?Should I look older just to be put on the shelf? I try to be like Grace KellyBut all her looks were too sadSo I try a little FreddieIve gone identity mad! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Ja,je mi všeč Hvala! In dve zate:Neda Ukraden - Zora je ...http://youtube.com/watch?v=lWJT3FRvn4UCrvena Jabuka - Volio Bi Da Si Tuhttp://youtube.com/watch?v=VTIyBsn-yPY Iiiiii. Hvala!Obe sta lepi. Druga mi je malo bolj všeč.Prva je bila pa včasih od moje mame najljubša pesem... Zora je svanula....la,la,la.... Pa še ena lepotička zate:Kim Wilde-You came Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 sej vem sem rekla da bom nehala, sam ce pades not, pac pades not. in zdej kar mi pade na pamet da hocm slisat (spet po dolgem casu recimo), poiscem...tko da tud zase dajem tole, hvala za razumevanje. , music: response pa se Tripswitch - roll your own (sam ne najdem na youtubu) - je pa ful lep komad, tak radosten, light. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Iiiiii. Hvala!Obe sta lepi. Druga mi je malo bolj všeč.Prva je bila pa včasih od moje mame najljubša pesem... Zora je svanula....la,la,la.... Pa še ena lepotička zate:Kim Wilde-You came Res neverjetno!Ali mi bereš misli ali kaj,ne vem,res imava popolnoma isti okus...Lepo!In zate:Fancy - Flames of lovehttp://youtube.com/watch?v=ch0do7EjiYo Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Chilldren Of Bodom - Hate Me! I was born in ashes of molten hatredRaised by demons in abodes of the deadThe Reaper's scythe I fall upon to light my pathWrecked by mangled wounds of lifeI have become become the resurrection of the Evil one'You know that I don't fucking care if I live or die' I need a bishop preaching fire to get away with my sinsI despise everything I see so I don't giv a a fuck if ya hate me Ain't got respect for humanityNever lived or wanted immortalityThe Reaper's shadow I fall upon to obscure my pathEvery day I'm being battered up until I bleedYou motherfuckas just leave me beYa could never give me cure for the apin I feel inside Led by the Reaper I walk in the nightShow me the way to yer kingdom come I believe in Armageddon,I've been baptised in alcoholI'm enbodyment of AntichristI'm living for my own demise Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Deževen dan, ves zaspan, pogled brez sanj..zakaj sem tu in nisem tam?kjer konec je sveta, tam lepše jutro je doma.. Sever-jug, vzhod-zahod, spet moram tja,kjer dan z nočjo se ne konča..druge ni poti, ki vodijo v sončne (brezskrbne) dni.. Sive ceste in skrivnostne ulice,iz dneva v dan vse več jih jesive ceste, k avanturam kličejo,nove zgodbe pišejo.. Ni mi mar, če svet živi le za denarpotep je meni gospodarceste in skrivnosti njihove,v razdalje so začarane.. Panda: Sive ceste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 MENUETevo za *lahko noc* (kar pomen da se v 2. sobo spokam, tm nimam racota, tko da kak cd dam se morda, ampak ta komad > poleg onga mozarta, k sem ga dons zihr 10x ali vecx poslusala ) je primeren za zacetek in konc - dneva...) uh...mal *pozabla* na muzko... kr mal zalostna ratam.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Spet po mojem okusu... Parni Valjak-Sve još miriše na nju................. tudi mojem... is this the real life?is this just fantasy?.. no escape from reality... open your eyes, look up to the skies and see.... ... anywhere the wind blows (burja pa to ) doesn't realy matter to me... goodbye everybody, i've got to go.... (ta del je pa za mantis) (but:) we will never let you go! x:Dx ...tole pa sploh... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 evo za *lahko noc* (kar pomen da se v 2. sobo spokam, tm nimam racota, tko da kak cd dam se morda, ampak ta komad > poleg onga mozarta, k sem ga dons zihr 10x ali vecx poslusala ) je primeren za zacetek in konc - dneva...) uh...mal *pozabla* na muzko... kr mal zalostna ratam....... evo Marsa, tukaj maš pa še BUDNICO za dobro jutro ( da ne bo samo Mozart...) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Hvala! skoda k nisem rpej odprla, bi mela za zraven k telovadbi. glih za tekec pa se k kot konjcek dvigujem nogce, tko k bi jih na ta komad recimo lohk. Radecki pa korajzo ima... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Blind Guardian - Vallhala Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Vsako popoldne, Neisha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Nightwish - Nemo Nightwish - Wish I Had An AngelNightwish - Sleeping Sun Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 raziskujemo! MARSAAAAAAAA raziskano. To je 1. stavek Allegro Mozartovega Klavirskega koncerta št. 5 v D-duru, K.175 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Jack Johnson: Walk alone Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 aja, menda ima ta koncert 3 stavke in od tega 2 allegra: PIANO CONCERTO No. 5 in D major K 175: Allegro 8.07 min Andante ma un poco adagio 7.22 min Allegro 5.07 min ok, zdaj pa dovolj, meni je v bistvu bolj vsec Bach, je bolj funky Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.