Ale' 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 :2src: ...to je pa moj trip... Land Of Grace Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Ale, zdaj sem se pa spomnil na tole: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Ale, zdaj sem se pa spomnil na tole: Hvala Sebastjan! Brothers Under The Sun Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Hvala Sebastjan! Brothers Under The Sun Hvala tebi, sem se ob pesmi prijetno spomnil na nekoga ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Hvala tebi, sem se ob pesmi prijetno spomnil na nekoga ... ...najbrž na samega sebe... ...We are the world, we are the childrenWe are the ones who make a brighter dayso let's start givingThere's a choice we're makingWe're saving our own livesIt's true we'll make a better dayJust you and me... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 ...najbrž na samega sebe... Na nekoga, ki ni jaz. Mi je kar toplo ratal. Ne smem povedat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Na nekoga, ki ni jaz. Mi je kar toplo ratal. Ne smem povedat! no prav. Star Goddess in the Sky Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Sounds of Nature in še nekaj za lepše sanje.... El Secreto Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Britney Spears: Everytime Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Sounds of Nature in še nekaj za lepše sanje.... El Secreto Gina T. - In My Fantasyhttp://youtube.com/watch?v=Tc1r34C6lMY Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Jadranka Juras: Privat planet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Corrine Bailey Rae: Choux pastry heart Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Zmelkoow - Tako naspidiran Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Runing up that hill - Kate Bush Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Tinkara Kovač - Spezzacuori Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Vangelis - Memories of green minuta in enajst iz Blade Runner-a (Tears in the rain) A tribute to Blade Runner - Cosmic baby Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Crvena jabuka: Voleo bih da si tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 za vse, ki ste slabe volje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 za vse, ki ste slabe volje Hvala (nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo bit hujše, ne? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Hvala (nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo bit hujše, ne?točno to je bilo sporočilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Katrinas: Moj planet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Siddharta - Homo Carnula Nemirno spim s slamo sem pokritZ luknjami v čeveljcihLačen od drobtinV posmeh vsem njimBrez glasu pojem skupaj z njostrgano harmonikoKrivo a toploV posmeh vsem njim Potem obrne se svetV soju znajdem se luči bogatihSi kdaj vdahnil parfumki plava ob ljudeh drugačnihŽelja stati z njimi z ramo ob ramizbledela je v temi Ostal bom tam koder sem začelStran od sive množiceStisnjen med plevelA ne bom trpel Nemirno spim v svili prepotenPrenažrt obilne kuhinjeNasičen z davki in sit carinKako lahko vpliven pri ljudehsem tarča za posmeh Tokrat vse za dober glasRad bi dal vsa čustva ven iz knjigZamenjal delo za navdihKako lahko vpliven pri ljudehsem vedno v posmeh Potem obrne se svetV soju znajdem se luči prerevnihSi kdaj vdahnil parfumki plava ob ljudeh drugačnihŽelja stati z njimi z ramo ob ramizbledela je v temi Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Hvala (nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo bit hujše, ne?pesimist zmerej je lahko še hujše Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 MARSAAAAAAAA raziskano. To je 1. stavek Allegro Mozartovega Klavirskega koncerta št. 5 v D-duru, K.175 aja, menda ima ta koncert 3 stavke in od tega 2 allegra: PIANO CONCERTO No. 5 in D major K 175: Allegro 8.07 min Andante ma un poco adagio 7.22 min Allegro 5.07 minok, zdaj pa dovolj, meni je v bistvu bolj vsec Bach, je bolj funky ej hvala ti, res lepo! (tud men je bolj vsec bach sicer, je globlji nekak ) ... drgac se pa se nc ne pocutm. se pocutm za tisino, jo tud maram. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.