vilamalina 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Izjema je ta Beef rural music,ker Beef rural music nima niti enega samega dobrega komada,(pardon eden je Ne grem na kolena ne bom več senca njena) je glasba za totalno nemuzikalen folk je glasba v katero sodijo, cmizdravci iz BIH in Hrvaške, slovenski in balkan turbo folk, slovenski alpenjegerji,in razne pjevaljke ala Simona Weis , Blagne, Werner, Čuki in 90% vsega kar na primer posluša Strelka..si me prav zasral, ker sem ti mislila objavit ravno en venček zgoraj omenjenih, ko dokončam eno delo, zdaj pa ne bo imelo več haska. Pač tako kot je nujno cigarete izgnati iz barov je še tolikanj nujno za razvoj kulture, za očuvanje dostojanstva in integritete otrok, tovrstno glasbo izgnati iz forumov, če bi bil jaz administrator bi tole vse cenzuriral.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Kva se ti smeješ, pomisli da moraš otroku objasniti kaj je Dražen Zečić in Petar Grašo in razlagati globokoumne indijančke in kavbojčke ki grejo na pir sam da majo mir..še sploh, ker za prvega prvič slišim. bi rekla, da je mož od vzgojiteljice v vrtcu in naj vpraša njo. Normalno da bo potem tak nekega dne glasoval za SLS in POdobnike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Izjema je ta Beef rural music,ker Beef rural music nima niti enega samega dobrega komada,(pardon eden je Ne grem na kolena ne bom več senca njena) je glasba za totalno nemuzikalen folk je glasba v katero sodijo, cmizdravci iz BIH in Hrvaške, slovenski in balkan turbo folk, slovenski alpenjegerji,in razne pjevaljke ala Simona Weis , Blagne, Werner, Čuki in 90% vsega kar na primer posluša Strelka.. Pač tako kot je nujno cigarete izgnati iz barov je še tolikanj nujno za razvoj kulture, za očuvanje dostojanstva in integritete otrok, tovrstno glasbo izgnati iz forumov, če bi bil jaz administrator bi tole vse cenzuriral..Sicer pa imamo tule šefico ki vas lahko poduči kaj je glasba, pa Šarana lahk vprašate, pa Antoninusa, pa Mayan, pa dost je teh ki poslušajo kvalitetno glasbo, tko da lepo prosim glede cenzuriranja se totalno strinjam s tabo.. ampak to bi morali nardit že takoj ko je komad posnet.. ne pa da otroci po šolah namesto ljudskih pesmi (ali pa tudi drugih, ki nosijo neko vsebino) pojejo vedi raje umrem.. kot da bi te delila.. itd. samo glede na temo.. tudi jaz kdaj rada dam gor kakšen Bepop (samo tle mi je zlo všeč predvsem besedilo: KER NAJRAJE LEBDIM NAD TLEMI, NA ISTI VALOVNI SVA DOLŽINI..VEDNO KO SI TI V BLIŽINIPADAM NA TEJ VIŠINI.. DOBRE TRI KILOMETRE V ZRAKU,SREČA NA VSAKEM JE KORAKU..IŠČEM SPET TVOJE USTNICE..NA POL V ZRAKU.. al pa Čuke.. tudi oni majo dost vsebine v svojih pesmih.. ker se tema pač imenuje Pesem počutja Kva se ti smeješ, pomisli da moraš otroku objasniti kaj je Dražen Zečić in Petar Grašo in razlagati globokoumne indijančke in kavbojčke ki grejo na pir sam da majo mir.. Normalno da bo potem tak nekega dne glasoval za SLS in POdobnike tega prej nism vidla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 recimo Čuki: enkrat pa bom tm ostal, ko bom nekam vse poslov in za zmeri odpotvov..to oblubm za permej, pa če leta čakam zdejtm bom živu prej al slej.. jst se dostkrat tko počutm (k bi šla na morje!!! ) in mi tale pesmica da prav takšne občutke.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Thom Pace - Maybehttp://youtube.com/watch?v=KynwpcpDOqw Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Crvena jabuka: Voleo bih da si tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Crvena jabuka: Voleo bih da si tu Jasna Zlokic "Putevima vjetra" Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 http://www.youtube.com/watch?v=f4DaHaVg6NAAlex C. - Du Hast Den Schönsten Arsch Der Welt (English) tole sicer tut poneumlja,sam besedilo poglejte, pa kako bi bilo tole v slovenscini slisat.ampak mjuza je pa ok,aja, je pa za vse moske na lnf, ki imajo res lepe riti! . danes se mi dogaja,mem, cist mem, vam recem aha, se liyrics:ne najdem v angl, ...nit se mi ne zdi potrebno... Ich halte die Welt an,die Zeit steht stillDu bist das einzige was Ich willIch fühl dein Haar,deine Hand dein Gesicht,Es ist eine Seele die zu mir spricht Du bist der Songder mich durchdringtDer mein Herz zum rasen bringtHast mein Leben auf den Kopf gestelltDu hast den schönsten Arsch der Welt Arsch der WeltArsch der WeltArsch der WeltArsch der Welt Du hast den schönsten Arsch der WeltDu hast den schönsten Arsch der WeltDu hast den schönsten Arsch der WeltDu hast den schönsten Arsch der Welt Du bist der Songder mich durchdringtDer mein Herz zum rasen bringtHast mein Leben auf den Kopf gestelltDu hast den schönsten Arsch der Welt Du hast den schönsten Arsch der WeltDu hast den schönsten Arsch der WeltDu hast den schönsten Arsch der WeltDu hast den schönsten Arsch der Welt Arsch der WeltArsch der WeltArsch der WeltArsch der WeltArsch der WeltArsch der WeltArsch der WeltArsch der WeltArsch der WeltArsch der WeltArsch der Welt Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ZGipPJKMEeU Indexi-Bacila je Sve Niz rijeku a to tut noben ne pozna, bemu?! Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 en poletni hitich, k me pa namravljinchi do podplatov. terence trent d'arby - sign your name ~ kok super da sem v tole temo padla spet mal, se cesa spomnim pa tko.recimo metallice zandjic - mi gre skoz po glavi orion, tko da sm si ga zdejle dala in UZIVAM. to je treba pa ful naglas poslusat..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Včeraj sem poslušal nov album Katie MELUA-Pictures in se mi zdi fantastičen. Že zadnja dva sta super, z novim pa samo dokazuje fantastičnost svojega krasnega vokala. Priporočam za vse nežne dušče , romantike , zaljubljence ... Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 en poletni hitich, k me pa namravljinchi do podplatov. terence trent d'arby - sign your name ~ kok super da sem v tole temo padla spet mal, se cesa spomnim pa tko.recimo metallice zandjic - mi gre skoz po glavi orion, tko da sm si ga zdejle dala in UZIVAM. to je treba pa ful naglas poslusat..... Najprej si zaženem komad od Metallica - Nothing Else Matthers pol pa pridem sem pa vidim tvoj post. Ja ni kej ne, telepatija. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 res so dobri.... zdej pa poslusam Bally Sagoo - a kdo pozna? vcas sem total shizila.tud pozabla na to, zdajle nasla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Niko slišal. F**k - kak power Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 1.Novejsa razlicica, zelo zelo vsecno, melodija, celi cajt ena sama zabava razen ce se delajo norca (in tudi se!) Vrtim si jo all the time ) Sharam - Party All The Time2. A ti si zatreskan, al kaj 3. Nw zgresit! Še Eddie Muprhy in Rick James !!!!! Ta je tud super! Ampak pocakat ENO MINUTO, da se na kupu naberejo! joj, ne morm prebolet tega časa.. zakooooon! Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Tak je, zakon!! Mayan, party all the time bi moral bit edini zakon xsmx Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 frend mi prejle dal ta komad in me hkrati spomnil na: Living colour - Cult of personality ob cemer pa sem se po neki asociaciji spomnila se na: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 (uhh! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 (uhh! ) Kje si no našla ! Huda, huda...prav uhhhhh Me piac. Na njo bi skoraj pozabil. Pa je ni več videt na sceni. Vanessa Mae - The Devil's Trill Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 ma saj pravim... nekaj sem muzko spet *odkrila* pa se grem asociativno... po bogve kaksnem kljucu. a ne?kaksen naboj! (sej zdej sem si ze 17-ich dala - moram mal sosede v dobro voljo spravt ) ~ pr 18.-em poslusanju ( sej mogoc jih je blo pa sam 13) se pa grem za stos 'uveljavljanje volje' in sicer:ne smem tud mrdnit! ( - nc miganja, zvizganja, civkanja, tud v osi sede nc miganja )no da vidmo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 (uhh! ) se podpišem, sm tudi jst že malo pozabla na njo Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isok 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Vivaldija špila ta Vanessa... evo na tem cedeju igrajo tudi Vivaldija mal drugače (Dave Lombardo špila bobne ) Vivaldi:The Metting Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 shantel - bucovina dub kate bush danes se počutim ravno vse od tega po malem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Unwritten Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.