Alan_New 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Marillion - Quartz Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Mystica Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Eno pesem rabim, da me fino prebudi. Anyone? jaz sem si dala kar storm se 1x - me je prebudil. (*vcas sem dolgocasna pa lohk eno zadevo milijardkrat poslusam ) aha isok, vivaldi, thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Nobo je zopet sivo,modrikasto sivo.Ko vsaj ne bilo bi modrikasto sivo,zakaj raje ni sivo-sivo. Ta modra,... tu zraven ne gre,kot da obljublja mi, da bo. Ah, obljube ne drži, nikoli. Jutro vame vneslo je nemir,vibrira, prav nemirno, kot to zna samo nemir. Da zopet nemirna je moje duše gladina,zdi se, da zopet zahteva davek svoj,valovi svojo žrtev so že izbrali. Pa bo res potem kaj bolje? Ne vem vseeno mi je, valovi svojo žrtev so že izbrali.Bičali in lomili jo bodo, dokler na neskončno globoko dno se ne potopi. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 tle se pa res ful dogaja !! POZDRAV VSEM!! Danijela: Ide mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Dido: Thank you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Body Rockers - I like the way you move Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Deep Purple - Smoke on the water Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 The Bluebeaters: Wonderfull life Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Eurythmics-Thorn in my side Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 isok, alan, zasavka in ostali.. tinka, .....a mi lohk kdo da kak namig? za kako *udarnejso* 'klasiko'?? tok mal poznam, pol pa k slisim pa vse poznam. sam ne znam nc najdt.skratka.... kej tacga: polnega... da te od pete do vrh glave zarola zarad polnosti muzike (najrajsi instrumentalne)... ker preprosto MORAM se kej tacga dobit, poslusat... pozresna sem ratala take muzke - popolne.(k bi clowk sam plaval not, morda se mal zvizgal pa zadirigiral vcas ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Animals - The House Of The Rising Sunhttp://youtube.com/watch?v=pRV9QCXLtHQ Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 I put a spell on you Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 isok, alan, zasavka in ostali.. tinka, .....a mi lohk kdo da kak namig? za kako *udarnejso* 'klasiko'?? tok mal poznam, pol pa k slisim pa vse poznam. sam ne znam nc najdt.skratka.... kej tacga: polnega... da te od pete do vrh glave zarola zarad polnosti muzike (najrajsi instrumentalne)... ker preprosto MORAM se kej tacga dobit, poslusat... pozresna sem ratala take muzke - popolne.(k bi clowk sam plaval not, morda se mal zvizgal pa zadirigiral vcas ) Torej bo tale link zate; tu je marsikaj pod taktirko Herberta von Karajana Link: KLIKNI Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 isok, alan, zasavka in ostali.. tinka, .....a mi lohk kdo da kak namig? za kako *udarnejso* 'klasiko'?? tok mal poznam, pol pa k slisim pa vse poznam. sam ne znam nc najdt.skratka.... kej tacga: polnega... da te od pete do vrh glave zarola zarad polnosti muzike (najrajsi instrumentalne)... ker preprosto MORAM se kej tacga dobit, poslusat... pozresna sem ratala take muzke - popolne.(k bi clowk sam plaval not, morda se mal zvizgal pa zadirigiral vcas ) Marsa.. zame je Beethoven najbolj popolen.. poglej si njegove simfonije.. pa ne samo 9., ampak npr.3 al pa 7.je super! al pa Schubertova 8.nedokončana je tudi super.. gre res za neki čist drug svet.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 David Bowie - Modern Love Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Ben Harper: She's only happy in the sun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isok 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 X Ray Dog je dober orkester - delajo glasbo po naročilu za thrillerje, horror filme... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 1xBand: Tih deževen dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Bobby Goldsboro - Honeyhttp://youtube.com/watch?v=8MSoHcxEk9s&feature=related Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Dido: Here with me I didn't hear you leave I wonder how am I still here And I don't wanna move a thing It might change my memory Oh I am what I am I do what I want But I can't hide And I won't go I won't sleep I can't breathe Until you're resting here with me And I won't leave I can't hide I cannot be Until you're resting here with me don't want to call my friends For they might wake me from this dream And I can't leave this bed Risk forgetting all that's been Oh I am what I am I do what I want But I can't hide And I won't go I won't sleep I can't breathe Until you're resting here with me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 isok, alan, zasavka in ostali.. tinka, .....a mi lohk kdo da kak namig? za kako *udarnejso* 'klasiko'?? tok mal poznam, pol pa k slisim pa vse poznam. sam ne znam nc najdt.skratka.... kej tacga: polnega... da te od pete do vrh glave zarola zarad polnosti muzike (najrajsi instrumentalne)... ker preprosto MORAM se kej tacga dobit, poslusat... pozresna sem ratala take muzke - popolne.(k bi clowk sam plaval not, morda se mal zvizgal pa zadirigiral vcas )Meni je všeč tale Vivaldi - oz. v tej izvedbi (Štirje letni časi )SummerSpringwinterautumn Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Marsapa še mal za poskok klik(samo škoda, k ni čist do konca ) Hora staccato(ta mi je sicer bolj všeč v izvedbi klarinetov...) Ples sabelj - tale te bo zbudila... še Čmrljev let ( Rimski Korsakov)... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 O! O! O! srcki ste, naj thanx!!!!! Zasavka, Doorwoman in Ardent (hej, dolg te nisem vidla!!) ze usesa shpichim! letim na linke najprej! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 neky mi ga sracka, zmrzuje pa tak Drugac pa, Vivaldi is my man! ()sicer je pa tud men beethoven zelo popoln, kot je napisala doorwoman. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.