Nature 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Juice Newton - Angel of the Morning Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Green day: Closing time Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Eppure sentire (un senso di te) xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Alice Cooper - PoisonGlih take volje sem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 iz filma Zboristi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Pat Metheny~Into the dream Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Above the Treetops Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 gentleman: superior Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Pat Metheny~Are you going with me gentleman: superior Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Ima kdo besedilo pesmiGremo na picov Novo Gorico... MALIBU Ma si ti sigurna da je to Malibu? Ne najdem nikjer na internetu, se je pa pred leti stalno vrtela po radiotu. Je mogoče drugačen naslov?njihova stran - diskografija Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Seveda sem....bi ti jo zapela, če bi zdele slišala greeemo na pico...v novo gorico ... Lahko da je to drug naslov ...sam so pa 100% Ja sej pesmi se spomnim, ampak samo refrena...Bom malo pogledala, bom že najdla. Sej veš - kdor išče, ta najde. Sem se spomnila včeraj nanjo (po dolgih letih) ker sem se odpravljala na pico. Danes mi pa že od zjutro ta po glavi ropota : Sijaj, sijaj, sončece Sijaj, sijaj, sončece,oj sonce rumeno!Kako bom pa sijalo,k’ sem vedno žalostno. Če zjutraj zgodaj gori grem,dekleta jokajo,bi rade še ležale,pa vstati morajo. Če opoldne vroče sijem,se hlapci kregajo,bi v senčici ležali,pa delat’ morajo. Če zvečer zgodaj doli grem,pastirci tarnajo,domov bi radi gnali,pa črede nimajo. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 a dej, tak tud poslusas (zmelkow)! Tudi take. ej Alan dons sem se nate spomnla, k sem (spet) menuet poslusala! Zdaj pa: Yes - Hold On Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 born to be wild Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Porcupine Tree - Slave Called Shiver Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Maček Muri - Sprehod Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 dare gorilazz Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 vector lovers - afterglow zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Gianni Morandi - Uno Su Mille (ce la fa) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Foreigner - I wanna know what love ishttp://youtube.com/watch?v=z9OGfBGOCpk Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Pink Floyd - Comfortably numb Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Chris Norman - Baby i miss you Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Cats - One way windhttp://youtube.com/watch?v=rHUJBkiZK44 Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isok 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 King Crimson - Moonchild Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Neca Falk, Maček Muri: Uspavanka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.