doorwoman.p 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Neca Falk: Vsi ljudje hitijo Namesto ptic zbudi me motor,namesto jutra srečam meglo in ves ta hrup, škripanje zavor,kaj tišina je, tu sploh ne vedo. Vsi ljudje hitijo, pa nekje živijo z obrazi obrnjenimi v tla nihče nikogar ne pozna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Metallica - Until it Sleeps Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Metallica - Frantic Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Tanita Tikaram - Twist in my Sobrietyhttp://youtube.com/watch?v=Z4qJxYQw7rQ Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Gaudeamus igitur juvenes dum sumus Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Tanita Tikaram - Twist in my Sobrietyhttp://youtube.com/watch?v=Z4qJxYQw7rQ Nature.. Men ima Tanita Tikaram full hude komade..Le kaj se sedaj dogaja z njo I just died in your arms tonight Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Men ima Tanita Tikaram full hude komade..Le kaj se sedaj dogaja z njo I just died in your arms tonight Ja,nič kaj ni slišati o njej,ne vem... Scorpions "Wind of Change" Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Ja,nič kaj ni slišati o njej,ne vem... Scorpions "Wind of Change" Gazebo-I like Chopin Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Gazebo-I like Chopin Leo sayer- When I Need Youhttp://youtube.com/watch?v=dpfOdH1UtYE Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Adi Smolar - Samo na en način Morda je to Adijev najboljši komad... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Claudio Baglioni - Acqua nell'acqua Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Tijana - Neču Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Cult - She sells sanctuary Concrete Blond - Joey Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Boston - More Than a Feeling Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 kako mi je zapasala olivija za lahkonoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 my ex "singing" ajajaj, še zdaj ga kiksajo z ritmom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 Alicia Keys - No One Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 ne dela link zdaj bo pa delal link. boš videla, zakaj sem bila zaljubljena vanj. power. ehhhh, malo me nostalgija daje, vsake toliko časa "moram" pomisliti nanj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 zdaj bo pa delal link. boš videla, zakaj sem bila zaljubljena vanj. power. ehhhh, malo me nostalgija daje, vsake toliko časa "moram" pomisliti nanj. WTF is this ? Glasba ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 saj sem rekla "singing". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 saj sem rekla "singing". Sorry, sam jaz ne vem kaj pomeni ta "singing". Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 glej ti to ... "singing" ane. dec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.